Το προξενιό της Ιουλίας - Ο Προβιός βρίσκει την Ιουλία και της παίρνει το παιδί
Media

Το προξενιό της Ιουλίας - Ο Προβιός βρίσκει την Ιουλία και της παίρνει το παιδί

Το προξενιό της Ιουλίας - Η Ιουλία βαφτίζει την κόρη της και νονός θα είναι ο Χρήστος. Όμως, λίγη ώρα αργότερα η χωροφυλακή τους εντοπίζει.

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Ραζίνηδων, η Φιλιώ αντιμετωπίζει κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της που την οδηγούν στο νοσοκομείο.

Προξενιό: Τελικά ποιος σκότωσε τον Προβιό; Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν το δικό τους... σενάριο!

Τι θα δούμε αναλυτικά

Η αιφνιδιαστική λιποθυμία της Κυριακούλας κατά τη διάρκεια της συνάντησης της οικογένειας Ραζίνη με την οικογένεια Μακρή και η διακομιδή της στο νοσοκομείο, αναστατώνει τους πάντες και απειλεί να φανερώσει ένα μυστικό, που έμοιαζε καλά κρυμμένο στο παρελθόν. Τη νύχτα στο νοσοκομείο, την διαδέχεται μια εξίσου ανάποδη μέρα. Η Κυριακούλα, χωρίς να λέει κουβέντα, αξιώνει από την Αλεξάνδρα να πάρει τις αποστάσεις από τον Άλκη, βρίσκοντας δικαιολογίες που στ’αυτιά της κόρης της, ακούγονται, το λιγότερο, ανεξήγητες και παράλογες. Επιμένει όμως. Δεν τη σταματάει ούτε καν το γεγονός πως η νύφη της, η Φιλιώ, μοιάζει να έχει κάποιες επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της. Επιπλοκές στις οποίες, θα σπεύσει, όχι ο Γρηγόρης όπως η Φιλιώ θα περίμενε, αλλά ο γοητευτικός, νεαρός γιατρός Γκλαβάνης. Την ίδια στιγμή, ο Γιωργίκης Προβιός εξακολουθεί να αναζητά την Ιουλία και το παιδί. Όχι μόνο επειδή ενδιαφέρεται ο ίδιος αλλά κι επειδή η Χάδω του θυμίζει διαρκώς πως δεν κάνει, κατά τη γνώμη της, αρκετά ή, όσα θεωρεί η ίδια αρκετά…

Η Ιουλία βαφτίζει την κόρη της και η Φιλιώ χάνει το μωρό της

Η χωροφυλακή εντοπίζει την Ιουλία

Γιωργίκης και Χάδω υποψιάζονται τη Στεφανία και τον Χρήστο

Δείτε το trailer

Συντελεστές

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primavisione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άννα Μάσχα, Γιάννος Περλέγκας, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Χριστίνα Μαξούρη, Λίλλυ Μελεμέ, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Ηλίας Βαλάσης, Ευτυχία Μελή, Δημήτρης Γεωργιάδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Θοδωρής Σκυφτούλης, Πέτρος Ιωάννου, Γεωργία Συφιανού. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη έως Πέμπτη στις 22:40.

Προξενιό: Η Ιουλία συλλαμβάνεται και επιστρέφει στο αρχοντικό

Ο Δημήτρης Γεωργιάδης στο gossip-tv: «Η πατρότητα είναι μία διαδικασία αναγέννησης & αυτογνωσίας»

Το προξενιό της Ιουλίας: Ανατροπή πριν το φινάλε- Η Ιουλία στη φυλακή για το θάνατο του Γιωργίκη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved