Ψυχοκόρες: Ο Ερμής εκμυστηρεύεται στον Παύλο ότι έστησε παγίδα στη Βασιλική
Media

Ψυχοκόρες: Ο Ερμής εκμυστηρεύεται στον Παύλο ότι έστησε παγίδα στη Βασιλική

Τι θα δούμε σήμερα, 19 Ιουνίου στη σειρά, Ψυχοκόρες;

Ο Ασημάκης δεν φαίνεται να θυμάται τη Βασιλική. Η Μαρία μαθαίνει πως ο Στράτος χρωστά και πηγαίνει στη Φρόσω για δανεικά.

Στην κουβέντα επάνω της λέει πως η Διονυσία της εκμυστηρεύτηκε κάτι που η ίδια θεωρεί τρελό, δηλαδή πως η Ευανθία βλέπει.

psixokores.jpg

Ο Βελλής επισκέπτεται την Ευανθία για να την ενημερώσει για την παραβίαση στα χωράφια. Η Αμαλία τον αναγνωρίζει και της λέει πως είναι μούτρο.

Η Δεσποινιώ λογομαχεί με τη Βικτωρία, αλλά τελικά, όσο κι αν αντιδρά, αναγκάζεται να δουλέψει για να την ξεχρεώσει. Ο Ερμής εκμυστηρεύεται στον Παύλο πού έχει μπλέξει και ότι έστησε παγίδα στη Βασιλική τότε με τον πίνακα...

psixokores-6-e1717086185409.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο στις Ψυχοκόρες είδαμε: Η Βασιλική τιμωρείται που πήγε να σώσει τη Μυρτώ. Ο Χατζής την πάει στον πατέρα της, ελπίζοντας να ομολογήσει. Η Φρόσω νιώθει πως απειλείται από την Αμαλία. Οι γαμπροί του Νάτση απορούν με την περίφραξη στο χωράφι. Η Νέλλα προσπαθεί να καταλάβει τη σχέση της Άννας με την εβραϊκή κοινότητα. Ο Λεωνίδας βρίσκει τον Ερμή αναίσθητο και μεθυσμένο, ενώ μια τραγική είδηση αναστατώνει όλη την οικογένεια. Ο Σώτος κάνει μια πρόταση στη Μαρίκα για να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω. Η Νέλλα διακόπτει τις συνεδρίες της κι αποφασίζει να πάρει στα χέρια της τον έλεγχο των πραγμάτων. Ο Παύλος αναγνωρίζει σε μια φωτογραφία από την εξορία τη Βασιλική...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved