Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Δε μπορείς να λες τηλεδίκη το ρεπορτάζ!Είναι ντροπή» – Τα καρφιά στην Κουτσελίνη
Media

Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Δε μπορείς να λες τηλεδίκη το ρεπορτάζ!Είναι ντροπή» – Τα καρφιά στην Κουτσελίνη

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό για την ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου και πέταξε και τα βέλη του στην Ζήνα Κουτσελίνη.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Κάνει ο κύριος Λύτρας επίκληση σε αυτά που κάνουν όλοι. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι τα social συνθλίβουν τους ανθρώπους και αυτό θα κάνουν. Δεν πρόκειται να τον σεβαστούν ούτε εκείνον, ούτε τα παιδιά του. Σε ό,τι αφορά τις τηλεδίκες… Αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο να λέγεται. Δε συμφέρει και δεν εξυπηρετεί κανέναν γιατί ο κ. Λύτρας συμμετείχε σε τηλε-δίκες, αν τις ονομάσουμε τηλε-δίκες.»!

Λιάγκας: Τα «καρφιά» σε Κουτσελίνη: Δε θα κάνω πλυντήριο για κανέναν... Δεν υπάρχουν άλλοθι

proino21.jpg

Και συνέχισε σε έντονο ύφος: «Από πότε το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ βαφτίζεται τηλε-δίκη; Όταν υπάρχει ένα μεγάλο θέμα, όπως όταν ένας γνωστός ποινικολόγος σαπίζει στο ξύλο τη γυναίκα του, δε μπορεί να μην υπάρχει δημοσιογραφική κάλυψη κ. Λύτρα μου. Ή όλοι οι άσχετοι και ηλίθιοι του διαδικτύου που λέτε μπαρούφες! Είναι δημοσιογραφική κάλυψη! Δίνεις λόγο στους πρωταγωνιστές. Γιατί το βαφτίζετε τηλε-δίκη; Για να πάρετε τα social με το μέρος σας; Είναι τώρα δίκαιο αυτό που κάνετε; Εσείς που βγαίνατε σε τηλεοπτικές εκπομπές και καλά κάνατε. Όταν εσύ γίνεσαι ο θύτης και ο πρωταγωνιστής μίας αρνητικής ιστορίας, δε μπορείς εσύ να λες τηλε-δίκη το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ! Είναι ντροπή. Το λέω μήνες».

Πετρογιάννη κατά Κουτσελίνη για Λύτρα -Ποιος χ@στ@κ@ για το αν καταστράφηκε η καριέρα του;

Stigmiotypo-o8onhs-2024-06-19-110223.jpg

Και πέταξε και τα υπονοούμενά του στην Ζήνα Κουτσελίνη: «Το συνάφι μας, οι δημοσιογράφοι, δεν είναι καλό συνάφι και γι’ αυτό εγώ δε μιλάω με κανέναν. Και βλέπετε πως ο ένας μετά τον άλλον πέφτουν στον λάκκο που οι ίδιοι έχουν σκάψει γι’ άλλους. Πέφτουν οι ίδιοι μέσα. Γιατί άραγε; Όλοι οι άνθρωποι θα φανερώσουμε τι έχουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας. Όλοι! Μην περιμένετε από δημοσιογράφο να πει καλή κουβέντα για δημοσιογράφο. Να δούμε όμως την ουσία. Αφήνουμε τόσους μήνες, από τη δίκη Πισπιρίγκου, να μας διαβάλλουν δικηγόροι και να λένε ότι κάνουμε τηλε-δίκες και ουδείς δεν βγαίνει να πει ότι πει ότι είναι ρεπορτάζ! Γιατί ο καθένας από εμάς θεωρεί ότι μόνο αυτός κάνει σωστή δημοσιογραφία και οι άλλοι είναι βλάκες. Αυτή είναι η αλήθεια. Επειδή δε χωνευόμαστε μεταξύ μας. Άσχετα από τις αγκαλιές στις αρπαχτές για να πάρουμε κανένα 500άρικο. Αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί δεν τη λέτε;».

liagkasd.jpg

Η Κουτσελίνη απαντά στον Λιάγκα: «Ενώ συζητούσε με το κανάλι του είχε βρεθεί σε άλλο κανάλι και...»

Πετρογιάννη: Πρόταση γάμου από τον σύντροφό της-Δεν το περίμενα, άνοιξα την πόρτα & ήταν γονατιστός

Σκορδά: «Το να πας να βρεις ένα μοντέλο Λιάγκα,σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι»-Το τηλεφώνημα στην Μπέττυ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved