Απόστολος Λύτρας: Αυτή είναι η μεζονέτα στο Χαλάνδρι που βγαίνει σε πλειστηριασμό λόγω χρέους
Showbiz

Απόστολος Λύτρας: Αυτή είναι η μεζονέτα στο Χαλάνδρι που βγαίνει σε πλειστηριασμό λόγω χρέους

Σε πλειστηριασμό βγαίνει η μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι λόγω χρέους σύμφωνα με το Πρωινό. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του γνωστού δικηγόρου εκκρεμούν δύο πλειστηριασμοί για τις 26 Ιουνίου που αφορούν μεζονέτα και θέση στάθμευσης σε ακίνητο που βρίσκεται στο Δήμο Χαλανδρίου.

Ξέσπασε η Καινούργιου για τον Λύτρα: «Τη βρώμα αυτή την έβγαλαν τα κανάλια στον αέρα»

litras1.jpg

η κατάσχεση του ακινήτου έγινε για το ποσό των 450.000 ευρώ «το οποίο αποτελεί μέρος της επιταχθείσης έντοκης απαίτησης της επισπεύδουσας σύμφωνα με την από 18-10-2023 επιταγή της προς πληρωμή και σύμφωνα με τις στην επιταγή αναφερόμενες διακρίσεις, ρητώς επιφυλασσόμενη για την είσπραξη του συνόλου αυτής, εντόκως, νομίμως μετά των εξόδων εκτελέσεως, έως την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, με άλλη αναγκαστική εκτέλεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σ’ άλλον πλειστηριασμό».

Υπήρχε δυσκολία στην αποπληρωμή του δανείου που χρειάστηκε να πάρει ο Απόστολος Λύτρας, η οικία βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 26 Ιουνίου και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η 47χρονη πρώην σύζυγός του και οι κόρες του να μείνουν χωρίς στέγη.

Το ακίνητο που βγαίνει σε πλειστηριασμό βρίσκεται στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Η ατάκα του Αδαμαντίδη για τον Λύτρα που σόκαρε την Καινούργιου: «Ντρέπομαι για αυτό που άκουσα»

Το υπόγειο της «Κατοικίας Α», περιλαμβάνει 1 ενιαίο βοηθητικό χώρο και κλίμακα ανόδου στο ισόγειο, ενώ έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ.

Το ισόγειο της «Κατοικίας Α», έχει επιφάνεια 67,35 τ.μ. και αποτελείται από 1 ενιαίο χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, w.c., ένα ημιυπαίθριο χώρο προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου, επιφάνειας 11,88 τ.μ. και κλίμακα ανόδου στον Α΄ όροφο, ενώ έχει είσοδο από τον έμπροσθεν ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου.

1718791482389-542334813-lytras-(1).jpg


Το ακίνητο συνορεύει Βορειοανατολικά με την «Κατοικία Β».
Ο πρώτος όροφος της «Κατοικίας Α», έχει επιφάνεια 65,52 τ.μ. και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά, διάδρομο, 1 ημιυπαίθριο χώρο προς την οδό Ξάνθου, επιφάνειας 13,70 τ.μ., 1 εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και κλίμακα καθόδου στο ισόγειο.

Σημειώνεται πως η «Κατοικία Α», είναι ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία- κατοικία, με συνολική επιφάνεια 184,24 τ.μ. και συνολικό ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο 408/1000 εξ αδιαιρέτου.

Στον εκάστοτε ιδιοκτήτη της κατοικίας, ανήκει και το δικαίωμα της αποκλειστικής χρήσης α) του συνεχόμενου με αυτήν τμήματος του έμπροσθεν ακαλύπτου χώρου του οικοπέδου, επιφάνειας 21,80 τ.μ. και β) του συνεχόμενου με αυτήν τμήματος του πίσω ακάλυπτου χώρου του οικοπέδου, επιφάνειας 49,60 τ.μ.

Ο δεύτερος πλειστηριασμός γίνεται για χώρο στάθμευσης αυτοκινήτου (πάρκινγκ) του υπογείου, ο οποίος έχει επιφάνεια 10,12 τ.μ. και ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο 1/1000 εξ αδιαίρετου.

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό

Απόστολος Λύτρας: Προφυλακιστέος ο γνωστός ποινικολόγος - Οδηγείται στον Κορυδαλλό

«O Απόστολος Λύτρας είναι καταρρακωμένος, ίσως να είναι και κάτι άλλο που δεν ξέρουμε»

Λιάγκας για Λύτρα:«Τον λυπάμαι σε ανθρώπινο επίπεδο, βλέπουμε έναν κραταιό να καταρρέει, αλλά...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved