Θανάσης Παπαγεωργίου: Το Κωνσταντίνου και Ελένης, τα άγνωστα παρασκήνια και η σχέση με τη Ράντου
Media

Θανάσης Παπαγεωργίου: Το Κωνσταντίνου και Ελένης, τα άγνωστα παρασκήνια και η σχέση με τη Ράντου

Φέτος ο Θανάσης Παπαγεωργίου, έχοντας διανύσει μια μεγάλη πορεία κυρίως στο stand up comedy, στο θέατρο και στις διαφημίσεις, επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1«Ψυχοκόρες» , όπου υποδύεται τον «Προκόπη».

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του γύρισε πίσω το χρόνο και μίλησε για τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ράντου: Η σκηνή που επέλεξε από το Κων/νου & Ελένης για να ευχηθεί στους υποψήφιους των Πανελληνίων

papageorgiou-(3).jpg

2024-06-25 00:05:56

Υπάρχει κάποια σκηνή από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» που δεν την έχετε ξεχάσει ποτέ;

Θυμάμαι μια σκηνή που κάναμε ένα πάρτι στο σπίτι και εγώ ήμουν μεθυσμένος και την έπεσα στην Ελένη Ράντου. Την τραβούσα προς το μέρος μου και της έλεγα «Ελενίτσα μου». Κάποια στιγμή όμως ο σκηνοθέτης δεν έκανε cut και η Ράντου έφυγε και με έσερνα κανονικά κάτω.. Μετά βρισκόμουν στο κρεβάτι και έπρεπε να πω μια ατάκα στον Κατακουζηνό αλλά όπως ήμουν κουκουλωμένος, με πήρε ο ύπνος (γέλια).

Το κλίμα ήταν παρεΐστικο στη σειρά, όπως το φανταζόμαστε;

Εντάξει. Θα σου πω ότι στα διαλείμματα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» καθόμασταν για φαγητό ανάλογα με τους ρόλους. Όταν κάναμε break και πηγαίναμε να φάμε είχε ένα κυλικείο όπου έβγαζαν το φαγητό σε ταπεράκια. Εμείς οι φοιτητές καθόμασταν μόνοι σε ένα τραπέζι, μετά σε ένα άλλο ήταν η Μαρία Λεκάκη, ο Βασίλης Κούκουρας, ο Καλλιρόη Μυριαγκού και ο Στέργιος Νένες. Μετά σε άλλο τραπέζι ήταν η Ράντου και ο Ρώμας και σε ένα άλλο τραπέζι καθόταν ο σκηνοθέτης μόνος του. Το είχα παρατηρήσει καθόμασταν με τη σειρά των ρόλων. Ήταν τυχαίο, εσκεμμένο δεν ξέρω. Αλλά το είχα παρατηρήσει. Ήταν όπως συμβαίνει στις κοινωνικές κάστες, δεν μπορούσες να πας από τη μια κάστα στην άλλη. Εάν ήσουν πληβείος δεν μπορούσες να μετακομίσεις στους πατρικίους (γέλια).

papageorgiou-(4).jpg

Έχετε επαφή με τους άλλους… συμφοιτητές σας από τη σειρά;

Όχι ιδιαίτερες επαφές δεν έχουμε.

Με την Ελένη Ράντου έχετε σήμερα σχέσεις;

Ε καμιά φορά αν πάω σε κάποια παράστασή της, μιλάμε. Μέχρι εκεί, δεν μου πρότεινε ποτέ να συνεργαστούμε. Πόσους να πάρει και εκείνη; (Γέλια).

Πηγή Λοιπόν

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αγνώριστη η Έλλη Ρούσου - Η δικηγόρος της Βλαχάκη έγινε ξανθιά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved