Παγιδευμένοι: Η μεγάλη ανατροπή έρχεται στο φινάλε- Ο Δημήτρης ζει! Έγκυος η Άννα
Media

Παγιδευμένοι: Η μεγάλη ανατροπή έρχεται στο φινάλε- Ο Δημήτρης ζει! Έγκυος η Άννα

Mεγάλες ανατροπές και σοκαριστικές εκπλήξεις επιφυλάσσει στους τηλεθεατές το φινάλε της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο 2ος κύκλος του σίριαλ, η ζωή της Άννας ανατρέπεται για πάντα. Η δικηγόρος κατηγορείται για τη δολοφονία του Δημήτρη. Ωστόσο, η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν έχει διαπράξει το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, ενώ ο Αλέκος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της και αναζητά τρόπους για να αθωωθεί. Κάποια στιγμή, στο γραφείο του Ανδρέα φτάνει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο.

Παγιδευμένοι: Σοκ για τον Δημήτρη! Ο Καρέλλης συνεργός του Δημήτρη

1.-(1).jpg

Συγχρόνως, η ύποπτη βρίσκεται στο κρατητήριο, όπου βιώνει εφιαλτικές ώρες. Μάλιστα, εξαιτίας των κατηγοριών που τη βαραίνουν, η Άννα αδυνατεί να δώσει το «παρών» στην κηδεία του αγαπημένου της, η οποία λαμβάνει χώρα σε κλίμα οδύνης. Όλα τα κοντινά πρόσωπα του εισαγγελέα, με εξαίρεση τη σύζυγό του, αλλά και τον πατέρα του, που νοσηλεύεται λόγω εμφράγματος, αποχαιρετούν τον Δημήτρη με πόνο ψυχής. Παράλληλα, η Άννα παραμένει φυλακισμένη, ενώ κάποια στιγμή πραγματοποιείται η δίκη για τη δολοφονία του άντρα-της.

Παγιδευμένοι: Ο θρήνος της Άννας- Εκτός ελέγχου μετά τον θάνατο του εισαγγελέα Μαρκέτου

1..jpg

Ωστόσο, τότε συμβαίνει μία μεγάλη ανατροπή, η οποία χαρίζει στη δικηγόρο την ελευθερία της. Αφού αποφυλακίζεται, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάει στο μνήμα του Δημήτρη. Εκεί με δάκρυα και λυγμούς αποχαιρετά για πάντα τον άντρα που λάτρεψε.

5..jpg

Ο Ανδρέας παίρνει την Άννα και την πηγαίνει στο μέρος που είχε κανονίσει να πάει διακοπές με τον Δημήτρη. Εκείνη αντιδρά. «Θα σου κάνει καλό αυτό το μέρος», επιμένει εκείνος και την αφήνει στο ξενοδοχείο που είχαν κλείσει. Όταν μένει μόνη της, βρίσκει στην τσάντα της το τεστ εγκυμοσύνης που είχε αγοράσει κι αποφασίζει να το κάνει. Είναι θετικό. Αργά το απόγευμα, βγαίνει μόνη της μια βόλτα. Και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά της ο Δημήτρης.

6..jpg

Η Άννα δεν ξέρει αν αυτό που ζει είναι αλήθεια ή ψέματα. «Αλήθεια είναι, εγώ είμαι, αγάπη μου!», της λέει εκείνος και την παίρνει στην αγκαλιά του, αφού, όπως αποδεικνύεται, είχε σκηνοθετήσει το θάνατό του, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια!

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Τριανταφύλλου: Παντρεύτηκε ο «κακός» των Παγιδευμένων - Το ξέφρενο πάρτι δίπλα στη θάλασσα

Κίμων Κουρής: Η ανάρτηση μετά το φινάλε του ρόλου του στους Παγιδευμένους

Τίτος Γρηγορόπουλος:Έχεις δει τον γιο της Ντεμίρη & του «Τρελαντώνη» που παίζει στους Παγιδευμένους;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved