Παγιδευμένοι: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Η Άννα συλλαμβάνεται για τον φόνο του Δημήτρη
Media

Παγιδευμένοι: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Η Άννα συλλαμβάνεται για τον φόνο του Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης καταλήγει νεκρός και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η Άννα είναι εκείνη που του αφαίρεσε τη ζωή. Η δικηγόρος συλλαμβάνεται και ανακρίνεται από τον Ανδρέα, που πιστεύει στην ενοχή της, ενώ ο Αλέκος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της.

Εντελώς ξαφνικά, η ζωή του Δημήτρη βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς ο Καρέλλης τον σημαδεύει με ένα όπλο. Τότε ο εισαγγελέας μαθαίνει από τον Πρόεδρο της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου όλη την αλήθεια και για το πώς ο ίδιος έμπλεξε στο παράνομο κύκλωμα. Στη συνέχεια, ο Καρέλλης ρίχνει δύο σφαίρες στον Δημήτρη και ο άντρας πέφτει αναίσθητος στο έδαφος. Την ίδια στιγμή, η εξαφάνιση της Λίνας έχει πανικοβάλει τη Δανάη και η κοπέλα την αναζητά με αγωνία μετά την πυρκαγιά. Την ίδια ώρα, η ανιψιό της Άννας οδηγείται από τον Κώστα σ’ ένα επικίνδυνο μέρος και αμέσως μετά οι δυο τους παλεύουν να επιβιώσουν. Τελικά, η Λίνα καταφέρνει και μαχαιρώνει τον Κώστα με το φονικό όπλο που προσπαθούσε εκείνος να της αφαιρέσει τη ζωή και καλεί σε βοήθεια τον Θοδωρή και τις φίλες της.

dimitris-pagideumenoi.jpg

Παγιδευμένοι: Δημήτρης

Ο Χατζής αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Άννας

Οι ώρες περνούν και ο Ανδρέας, ύστερα από μία πληροφορία, βρίσκει σε έναν κάδο απορριμμάτων το άψυχο σώμα του Δημήτρη. Συγχρόνως, εμφανίζονται σοβαρά στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα και ο αστυνόμος τη συλλαμβάνει. Αμέσως μετά, της παίρνει κατάθεση και η δικηγόρος έρχεται αντιμέτωπη με την οργή του, καθώς είναι πεπεισμένος ότι αυτή ευθύνεται για τον φόνο. Τότε η Άννα ομολογεί ότι σκότωσε κάποιον, αλλά όχι τον Δημήτρη.

2..jpg

Παρ’ όλα αυτά, όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της. Τότε ο Αλέκος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της και προσπαθεί να βρει τρόπους για να τη γλιτώσει από τη φυλακή. Στη συνέχεια, η Άννα είναι ράκος ψυχολογικά, διότι θρηνεί για τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, ενώ ο Χατζής εξακολουθεί να αναζητά στοιχεία που θα την αθωώσουν.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: Ο θρήνος της Άννας- Εκτός ελέγχου μετά τον θάνατο του εισαγγελέα Μαρκέτου

Βασίλης Τριανταφύλλου: Παντρεύτηκε ο «κακός» των Παγιδευμένων - Το ξέφρενο πάρτι δίπλα στη θάλασσα

Κίμων Κουρής: Η ανάρτηση μετά το φινάλε του ρόλου του στους Παγιδευμένους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved