Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης δολοφονείται- Οι περιλήψεις των νέων επεισοδίων
Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης δολοφονείται
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης δολοφονείται- Οι περιλήψεις των νέων επεισοδίων

Το προξενιό της Ιουλίας:  Ο  Ρήγας κρίνεται τελικά αθώος για τη δολοφονία του Στρατού και αφήνεται ελεύθερος, ενώ ο Γωργίκης κλείνει την Ιουλία στο ψυχιατρείο. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η γυναίκα επιστρέφει και ύστερα από λίγες ημέρες ο Προβιάς δολοφονείται άγρια μέσα στο σπίτι του.

Η Κυριακούλα συνεχίζει να φέρεται περίεργα σχετικά με τον δεσμό της κόρης της, Αλεξάνδρας, με τον Άλκη. Παρόλο που η δημοσιογράφος ζητάει επανειλημμένα εξηγήσεις από τη μητέρα της, εκείνη αρνείται να της πει γιατί δεν θέλει τον νεαρό εκδότη. Εν τω μεταξύ, ο Κωστής επιστρέφει ξαφνικά στη Λάρισα από την Αθήνα.

pegki-trikalioti-proxenio.jpg

Μαθαίνοντας τι έχει κάνει ο Γιωργίκης στην Ιουλία, η οποία παραμένει κλεισμένη στο υπόγειο μετά την επιστροφή της στο αρχοντικό, ο διοικητής της χωροφυλακής έρχεται σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον άλλοτε αγαπημένο του κουμπάρο. Ταυτόχρονα, ο γυρισμός του Κωστή πυροδοτεί και την αντίδραση της Κατερίνης, η οποία περίμενε διαφορετικά πράγματα από τον άντρα της, αλλά διαπιστώνει ότι η αλήθεια είναι άλλη μετά την επιστροφή του. Η γυναίκα φοβάται ότι υπάρχουν κρυφοί λόγοι που τον οδήγησαν να γυρίσει πίσω και αυτοί δεν είναι άλλοι από τα δυνατά αισθήματα που τρέφει για τη Στάσα. Με όση δύναμη της έχει απομείνει, η Κατερίνη παίρνει την απροσδόκητη απόφαση, να αφήσει τον σύζυγό της και να συνεχίσει να πορεύεται μόνη στη ζωή της. Μάλιστα, σύμμαχοί της στα θέλω της είναι και οι δύο κόρες της, η Φιλιώ και η Βαγγελίτσα.

toumasi-(6).jpg

Παράλληλα, πλησιάζει η στιγμή για τη δίκη του Ρήγα και ο δικηγόρος Παπάζογλου προετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή. Το γεγονός ότι ο νεαρός βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα όταν πυροβόλησε τον Στράτο τελικά αποτελεί το «εισιτήριο» για την αθώωσή του. Από την άλλη, ο Ζαφείρης αποφασίζει να κάνει μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο αίματος που έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Εν τω μεταξύ, η Ιουλία και η Στάσα αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση με τον Προβιά στα χέρια τους, αλλά χρησιμοποιούν λάθος τρόπο. Έτσι, ο Γιωργίκης βρίσκει την ευκαιρία και κλείνει την Ιουλία στο ψυχιατρείο

Τέσσερα χρόνια αργότερα

ioulia.jpeg

Το καλοκαίρι του 1964 η Ιουλία, που για αρκετό καιρό ήταν έγκλειστη σε ψυχιατρική-κλινική, επιστρέφει στο αρχοντικό και λαχταρά να σφίξει στην αγκαλιά της την κόρη της, Ευγενία, που είναι πλέον 4 ετών. Όμως, γυρνώντας πίσω, ξυπνούν οι εφιαλτικές μνήμες της και πολύ σύντομα η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Η Στεφανία, θέλοντας για άλλη μία φορά να προφυλάξει την Ιουλία, επικοινωνεί με τον Χρήστο και του ζητάει να επιστρέφει στο σπίτι του Προβιού. Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ο νεαρός έχει απαρνηθεί την οικογένειά του και ζει μαζί με τον Επιφάνειο στην Ελασσόνα ως γιος και πατέρας, κερδίζοντας τον χαμένο χρόνο που τους στέρησε η ζωή. Παράλληλα, στον Τύρναβο, μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή της Φιλιώς και του Γρηγόρη.

Dhmhtrhs-Serfas-Eygenia-3ygkoroy_1.jpg

Η κοπέλα μένει ξανά έγκυος και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες. Μάλιστα, ανακαινίζουν και το σπίτι τους για να υποδεχτούν το μωρό τους. Ταυτόχρονα, όμως, μία μεγάλη αποκάλυψη ταράσσει συθέμελα τη ζωή του γεωπόνου. Η Ιουλία καταφέρνει επιτέλους και του λέει όλη την αλήθεια για τη μικρή Ευγενία, δηλώνοντάς του ότι αυτός είναι ο βιολογικός της πατέρας.· Ο Γρηγόρης σοκάρεται μετά νέα, ενώ εκείνη εξακολουθεί να κινδυνεύει στο αρχοντικό Προβιού.

Η δολοφονία του Γιωργίκη

Meleths-Hlias-Eygenia-3ygkoroy_2.jpg

Ένα βράδυ, ο Γιωργίκης βρίσκεται άγρια μαχαιρωμένος μέσα στο υπνοδωμάτιό του. Ο Κωστής και άνδρες της χωροφυλακής φτάνουν στο σπίτι και βρίσκουν τον άντρα να ψυχορραγεί αφήνοντας τελικά την τελευταία του πνοή και την Ιουλία δίπλα του σε κατάσταση σοκ και γεμάτη αίματα. Ταυτόχρονα, όλα τα υπόλοιπα μέλη του σπιτιού έχουν εξαφανιστεί, ενώ αγνοείται και η 4χρονη Ευγενία. O Κωστής αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τον φόνο του κουμπάρου του και να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης όλων των μαρτύρων.

Dhmhtrhs-Ale3andrhs-Meleths-Hlias.jpg

Συγχρόνως, συλλαμβάνει την Ιουλία και την οδηγεί στο τμήμα για ανάκριση, ενώ μέσα του είναι σίγρυρος ότι εκείνη διέπραξε το έγκλημα. Λίγο αργότερα, η είδηση της δολοφονίας του Προβιού γίνεται γνωστή σε όλη τη Λάρισα και τον Τύρναβο και προκαλεί σοκ στους κατοίκους της περιοχής. Η νέα εφημερίδα του Άλκη καλύπτει τα γεγονότα με ένα συνταρακτικό πρωτοσέλιδο και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος μπορεί να σκότωσε τον ισχυρό άντρα του κάμπου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved