Αθηναΐς Νέγκα για το σχόλιο στη Σάττι στα Mad VMA: «Θα το ξαναέλεγα. Δεν είμαι καλή απονεμήτρια»
Media

Αθηναΐς Νέγκα για το σχόλιο στη Σάττι στα Mad VMA: «Θα το ξαναέλεγα. Δεν είμαι καλή απονεμήτρια»

Happy Day: Η Αθηναΐς Νέγκα έκανε δηλώσεις στις πρωινές εκπομπές και ξεκαθάρισε τον λόγο που έκανε αυτό το σχόλιο περί χασμουρητού στην Μαρίνα Σάττι στα Mad VMA 2024.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν είναι κάτι για το οποίο μετανιώνει.

«Είναι θέμα προσωπικής άποψης το αν το σχόλιο μου για την Μαρίνα Σάττι ήταν αχρείαστο. Το είπα γιατί δεν ήθελα να είναι υποκριτική η στάση μου, επειδή είχα μιλήσει για αυτό που είχε κάνει στη συνέντευξη τύπου. Δεν το έκανα για να τη στεναχωρήσω. Δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκε, ήταν τρισχαριτωμένη, χόρεψε, είχε πολύ αέρα. Νομίζω ότι απλώς είπα "συγχαρητήρια, διαφωνώ"», είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Mad VMA – Οι δηλώσεις της Νέγκα μετά τη μπηχτή στη Σάττι: «Δεν αισθάνθηκα ότι αμαυρώνω τη χαρά της…»

negka.jpg

Και συνέχισε: «Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι, σκέφτηκα ότι αν κερδίσει η Μαρίνα Σάττι θα έρθω σε δύσκολη θέση. Σκέφτηκα ότι πρέπει κάτι να πω. Δεν έβγαλα λογύδριο, μια κουβέντα είπα. Είχα πει δημόσια ότι διαφωνώ μαζί της, δημόσια δεν έπρεπε να είναι υποκριτική η στάση μου. Δεν είμαι κατάλληλος άνθρωπος για τα Mad. Για μια οργάνωση που είναι πολύ ωραία και φαντασμαγορική, όπου εγώ πάω να πω την άποψή μου και αυτό δεν συνηθίζεται… Θα το ξαναέλεγα. Δεν είμαι καλή απονεμήτρια».

Διαβάστε επίσης:

Χατζίδου κατά Νέγκα: «Δεν θα μπορούσα να συγκρατηθώ όπως η Μαρίνα Σάττι, τι ήταν αυτό τώρα;»

MAD VMA 2024: Η μπηχτή της Νέγκα στην Σάττι – «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved