Απόστολος Λύτρας: Τσακώθηκε με συγκρατούμενό του, την πρώτη μέρα στη φυλακή - Τι συνέβη
Media

Απόστολος Λύτρας: Τσακώθηκε με συγκρατούμενό του, την πρώτη μέρα στη φυλακή - Τι συνέβη

Ο Απόστολος Λύτρας βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για μια υπόθεση που άφησε άφωνο το Πανελλήνιο, καθώς ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος βρίσκεται πλέον στο σωφρονιστικό ίδρυμα, καθώς προφυλακίστηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Ο Απόστολος Λύτρας μεταφέρθηκε με περιπολικό στο σωφρονιστικό κατάστημα, πέρασε όλη την προβλεπόμενη από το πρωτόκολλο διαδικασία και τοποθετήθηκε στη λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών, εκεί όπου στο παρελθόν βρέθηκαν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς και άλλα διάσημα πρόσωπα που είχαν καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους.

Super Κική για Λύτρα: «Ήμουν & εγώ στα VIP του Κορυδαλλού, είναι στενάχωρο να ξέρεις ότι...»

lytras2.jpg

Ειδικότερα, μεταφέρθηκε στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών και «εγκαταστάθηκε» σε κελί, στο οποίο υπάρχουν ακόμη δύο κρατούμενοι, ο ένας για υπόθεση ναρκωτικών και ο άλλος για απάτες. Ο Απόστολος Λύτρας πέρασε το πρώτο του βράδυ στη φυλακή και όπως έχει γίνει γνωστό θα δέχεται ως επισκέπτες τους στενούς του συνεργάτες αλλά και τους συγγενείς του ενώ παράλληλα θα είναι σε επικοινωνία και με τον δικηγόρο του.

Ο 52χρονος ποινικολόγος πήρε ένα από τα πάνω κρεβάτια στις κουκέτες, αφού τα δύο κάτω ήταν ήδη κατειλημμένα από δύο συγκρατούμενούς του.

Τις πρώτες του ώρες στο κελί, δεν έλειψε και η ένταση όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με συγκρατούμενό του, σύμφωνα με την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο δικηγόρος πήγε να ανάψει ένα τσιγάρο και προκλήθηκε μεγάλη ένταση.

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Λύτρας: Το πρώτο του βράδυ στον Κορυδαλλό - «Δύσκολα τα πράγματα...»

«Να μη βγει καθόλου από τη φυλακή» - Ξεσπά η γιαγιά της Πολυζωγοπούλου μετά την προφυλάκιση Λύτρα

«Ήρθαμε να πάρουμε ό,τι θέλουμε» - Ο διάλογος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου με την πρώην σύζυγο Λύτρα

Χείμαρρος ο Λιάγκας με τις δηλώσεις του Αδαμαντίδη για τον Λύτρα - «Άστο, μη μιλάς»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved