Απόστολος Λύτρας: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» - Ανησυχία για τον δικηγόρο - Τα έγγραφα που συμπλήρωσε
Media

Απόστολος Λύτρας: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» - Ανησυχία για τον δικηγόρο - Τα έγγραφα που συμπλήρωσε

Super Κατερίνα: Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είχε όλο το ρεπορτάζ για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και το πώς βίωσε την πρώτη του μέρα στη φυλακή.

Ο γνωστός ποινικολόγος είναι ήδη μια μέρα στις φυλακές Κορυδαλλού. Η πρώτη μέρα κύλισε ήρεμα, αν παραβλέψουμε τον διαπληκτισμό που είχε με έναν συγκρατούμενό του.

Η διάθεση του Απόστολου Λύτρα δεν είναι και η καλύτερη ενώ σήμερα αναμένεται να δεχτεί και τις πρώτες του επισκέψεις, από τους δικούς του ανθρώπους.

Απόστολος Λύτρας - «Χρωστούσε παντού. Θα γίνει οικονομικός έλεγχος. Υπήρχαν πολλά μετρητά στο σπίτι»

lytras.jpg

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου στον αέρα αναμένεται σήμερα να τον επισκεφτούν η κόρη του, η πρώην σύζυγός του αλλά και ο συνύγορός του, κος. Πανταζής. Σήμερα θα δει λοιπόν αρκετά πρόσωπα.

Ο Απόστολος Λύτρας εξαργύρωσε όσα χρήματα είχε πάνω του για να αγοράσει κάτι από το κυλικείο. Αμέσως πήρε τσιγάρα και καφέ ενώ η αδερφή του τού πήγε τα φάρμακά του, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. Το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου καλά ενώ δείχνει να ανησυχεί για τη ζωή του.

Είδε την διευθύντρια, τον αρχιφύλακα και την εισαγγελέα και τους είπε ότι φοβάται για τη ζωή του λόγω της ιδιότητάς του καθώς μέσα στη φυλακή υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους είχε συναντηθεί παλαιότερα ο ίδιος λόγω αντιδικίας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Super Κική για Λύτρα: «Ήμουν & εγώ στα VIP του Κορυδαλλού, είναι στενάχωρο να ξέρεις ότι...»

Απόστολος Λύτρας: Το πρώτο του βράδυ στον Κορυδαλλό - «Δύσκολα τα πράγματα...»

«Να μη βγει καθόλου από τη φυλακή» - Ξεσπά η γιαγιά της Πολυζωγοπούλου μετά την προφυλάκιση Λύτρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved