Μετανιωμένη η πρώην σύζυγος του Λύτρα: «Από θυμό του είχα κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία»
INTIME NEWS
Media

Μετανιωμένη η πρώην σύζυγος του Λύτρα: «Από θυμό του είχα κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία»

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά οι καταθέσεις της μεγάλης του κόρης, του κουμπάρου και της πρώην συζύγου του.

Όλοι τους κατέθεσαν ως μάρτυρες αληθείας, το πρωί της Δευτέρας και η εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού, Ανοιχτές Υποθέσεις, έφερε στο φως όλες τις καταθέσεις.

«Είναι εξαιρετικός πατέρας και άνθρωπος. Είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά του και ηθικά και οικονομικά. Μας στηρίζει όλους. Και με τη νυν σύζυγό του τα παιδιά του έχουν άριστες σχέσεις και μένουν μαζί πολλές φορές. Μεταξύ μας είχαμε κάποτε ένα φραστικό επεισόδιο και από θυμό του είχα κάνει τότε μήνυση για το φραστικό αυτό επεισόδιο, αλλά είχα υπερβάλει.

Στο δικαστήριο όμως απαλλάχτηκε γιατί κατέθεσα τα γεγονότα όπως ακριβώς είχαν συμβεί. Ποτέ δεν υπήρξε βιαιότητα από μέρους του ούτε σε εμένα ούτε στα παιδιά μου. Θα ήταν άδικο να πω κάτι εναντίον του», κατέθεσε, σύμφωνα με το OPEN, η πρώην σύζυγός του.

Απόστολος Λύτρας: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» - Ανησυχία για τον δικηγόρο - Τα έγγραφα που συμπλήρωσε

1718957571926-142705238-lytras.jpg

Η 19χρονη κόρη του Απόστολου Λύτρα είπε μεταξύ άλλων:

«Ο πατέρας μου δεν έχει υπάρξει ποτέ βίαιος. Πάντα ήταν τόσο τρυφερός και στοργικός μαζί μας. Με τη Σοφία ο πατέρας μου είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 χρονών. Με τη Σοφία έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές και δεν ήταν απλά μία μητριά.

Ο ίδιος ο πατέρας μου και η Σοφία επιδίωξε ότι έχουμε άριστες σχέσεις. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ βίαιος μαζί της, αντιθέτως πάντα τη βοηθούσε. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Ήταν πάντα πάνω μας και πάντα μάς προστάτευε και εμάς και τη Σοφία και τη μητέρα μου. Αν ο πατέρας μου ήταν βίαιος, η μητέρα μου δεν θα ήθελε να έχουμε σχέσεις μαζί του. Ο πατέρας μου έπαθε έμφραγμα και θα μπορούσε να μην εργάζεται τόσο όμως για να μη μας λείψει τίποτα εργαζόταν για να μας προσφέρει τα πάντα, τόσο σε εμένα όσο και στις αδερφές μου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Λύτρας - «Χρωστούσε παντού. Θα γίνει οικονομικός έλεγχος. Υπήρχαν πολλά μετρητά στο σπίτι»

Super Κική για Λύτρα: «Ήμουν & εγώ στα VIP του Κορυδαλλού, είναι στενάχωρο να ξέρεις ότι...»

Απόστολος Λύτρας: Το πρώτο του βράδυ στον Κορυδαλλό - «Δύσκολα τα πράγματα...»

«Να μη βγει καθόλου από τη φυλακή» - Ξεσπά η γιαγιά της Πολυζωγοπούλου μετά την προφυλάκιση Λύτρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved