Απίστευτο! "Κόντρα" ανάμεσα σε Μπάρκα-Βούλγαρη για δημοσιογράφο-«Είναι δικός μου, με ποιο δικαίωμα;»
Media

Απίστευτο! "Κόντρα" ανάμεσα σε Μπάρκα-Βούλγαρη για δημοσιογράφο-«Είναι δικός μου, με ποιο δικαίωμα;»

Πάμε Δανάη: Δύο παρουσιάστριες, η Δανάη Μπάρκα και η Ανθή Βούλγαρη «σφάχτηκαν» για τα γαλανά μάτια του ρεπόρτερ, Θεολόγου Ηλίου.

Τι συνέβη;

«Ξεκινάει μεγάλος πόλεμος με την ενημέρωση του MEGA. Θα μου πάρουν εμένα τον Θεολόγο; Εγώ της τον πήρα; Έχει γίνει τέτοιο φλερτ με την Ανθή στον αέρα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Και πρόσθεσε στην Ανθή Βούλγαρη που βγήκε τηλεφωνικώς: «Είσαι στον αέρα… άκουσε να δεις. Ο Θεολόγος είναι δικός μου! Η ενημέρωση και η ψυχαγωγία πρέπει να είναι αδελφάκια. Έχεις βγει εσύ με τον Θεολόγο στα μπουζούκια; Εμείς βγήκαμε στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβρη».

Μπάρκα: Άστραψε και βρόντηξε κατά της Νέγκα: «Λες και την υποχρέωσαν να πάει στα MAD VMΑ! Μην πας!»

jpg-(2).jpg

Και τότε η Ανθή της απάντησε: «Συγνώμη, με πήρες για να μαλώσουμε στον αέρα για τον Θεολόγο; Εμείς βγήκαμε και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη! Με ποιο δικαίωμα σε πήρε από μένα; Θα βγούμε και σήμερα με τον Θεολόγο».

Με τη Δανάη να της λέει: «Τι χτύπημα ήταν αυτό; Δεν το πιστεύω! Τι ντροπή ήταν αυτή! Θα έρθω να σας βρω, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές».

Και τότε έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο ρεπόρτερ για τον οποίο «τσακώνονταν».

Δανάη Μπάρκα: Η νέα φωτό με ολόσωμο μαγιό και η αποστομωτική απάντηση σε αρνητικό σχόλιο

barka-1.jpg

«Θεολόγε, η σχέση μας περνάει βαθιά κρίση», του είπε η Δανάη με τον Θεολόγο να της απαντά: «Δανάη, εγώ δεν έκανα τίποτα. Δεν ξέρω τι παίχτηκε. Ποια ευθύνη μου καταλογίζετε; Ποια κρίση; Ποια σχέση μας αρχικά;».

Και συνέχισε η Δανάη «Θεολόγε, δεν το περίμενα αυτό από σένα αλλά να σου πω κάτι; Αυτοί είστε. Πολύ στεναχωρήθηκα, γιατί ήσουν ο super hero της καρδιάς μου» και η Ανθή ανέφερε ότι έχει γνωρίσει τη μαμά του και έχουν καλύτερες σχέσεις.

Και αφού ηρέμησαν, είπαν ότι θα βγουν και οι τρεις… και κάπως έτσι ο θεολόγος Ηλίου είναι ο ρεπόρτερ της καρδιάς της Δανάης και της Ανθής!

Μπάρκα: «Θα πω κάτι γιατί θα σκάσω! Είχα πάει για μπάνιο και τρία νέα παιδιά με έβγαζαν φωτογραφίες»

Δανάη Μπάρκα: Νέα σχέση για την παρουσιάστρια; Η ερώτηση που την έφερε σε δύσκολη θέση

Μπάρκα για το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα: «Απίστευτα συγκινητικό να μοιράζεσαι τη δυσκολία σου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved