To Ναυάγιο: Η αλήθεια στο φως! Η  Στέλλα μαθαίνει τα πάντα
Media

To Ναυάγιο: Η αλήθεια στο φως! Η Στέλλα μαθαίνει τα πάντα

To Ναυάγιο: Η δίκη ολοκληρώνεται και ο Βασιλείου μπαίνει στη φυλακή, αν και ο Παντελίδης ετοιμάζει ακόμη ένα σχέδιο για να τον βγάλει.

Παράλληλα, η Μαριάννα αποκαλύπτει στη σοκαρισμένη Στέλλα την αλήθεια για το μωρό που θεωρεί δικό της, ενώ ο Ιπποκράτης κρύβεται και ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη ακούει με τρόμο τα σχέδια του Ιπποκράτη για την εικόνα του Αγίου Νικολάου

navagio.jpeg



Η Θοδώρα μαθαίνει από τη Μαρία όλη την αλήθεια για τον Δημήτρη Γιαννακάκη και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως τόσα χρόνια ζούσε σε ένα ψέμα και πως ο Βλάσσης δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας. Μαζί αποφασίζουν να πουν την αλήθεια στον Μάκη, αν και φοβούνται την αντίδρασή του.

navagio-makis.jpg

Στην Αθήνα, ο Γιώργης προσπαθεί να πείσει την Αλίκη να μην καταθέσει, αλλά αυτή έχει κάνει την επιλογή της και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Παντελίδη και τις συνέπειες όσων αποκαλύψει. Από την άλλη, ο Παντελίδης αποφασίζει να βοηθήσει τον Ιπποκράτη, τον οποίο ψάχνει η Αστυνομία, και να τον κρύψει για λίγες ημέρες σε ένα παλιό εξοχικό του σπίτι. Ο αδίστακτος δικηγόρος, όμως, καταστρώνει με τον Βασιλείου ένα άλλο σχέδιο για τη μοίρα του λιμενικού. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη, ο Πέτρος και η Δήμητρα περιμένουν ανήσυχοι στο σπίτι για να μάθουν νέα του Ορφέα, τον οποίο κατάφερε και πήρε μαζί του ο πατέρας του όταν το έσκασε.

irini-navagio.jpg

Η Αστυνομία, όμως, τους ενημερώνει ότι δεν έχει εντοπίσει τον Ιπποκράτη και κατ' επέκταση δεν έχουν νεότερα για τον μικρό. Την επόμενη μέρα, ο Στελής φεύγει για το δικαστήριο και αφήνει το όπλο του στην Ειρήνη συμβουλεύοντάς την να το χρησιμοποιήσει μόνο αν καταλάβει πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Εν τω μεταξύ, η Βάσω μαθαίνει την αλήθεια για τη Θοδώρα και το εκμυστηρεύεται στη Λίνα, η οποία σοκάρεται όταν διαπιστώνει πως η Θοδώρα είναι αδελφή της.

Το Ναυάγιο: Η Δήμητρα και η Ειρήνη θα ανακαλύψουν που βρίσκεται θαμμένο το πτώμα της Κλαίρης

Το Ναυάγιο: Οι μάσκες πέφτουν! Ο Πέτρος ζητά από τον Ιπποκράτη να παραδεχθεί τα εγκλήματά του

Ναυάγιο: Ο Μιχάλης ένα βήμα πριν από τη φυλακή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved