Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Μηνάς γίνεται διάσημος στην Κρήτη
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Μηνάς γίνεται διάσημος στην Κρήτη

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Μια κουβέντα ανάμεσα στον Μπάμπη και στην Ξένια οδηγεί το ζευγάρι σε απρόβλεπτες αλήθειες, ενώ η παρουσία του Μηνά σε μία νεκρανάσταση τον κάνει διάσημο στην Κρήτη.

Στην Άρτα, ο Ηλίας και η Τούλα λαμβάνουν πρόσκληση σε βάπτιση και στην Αθήνα η Ζωή κάνει τον Φάνη και τον Κανάτη... πειραματόζωα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει τώρα η Μουρμούρα»

mourmoura-ksenia-mpampis.jpg

Στη Θεσσαλονίκη, το ταξίδι της Ξένιας και του Μπάμπη έχει ολοκληρωθεί και το ανδρόγυνο έχει επιστρέφει από τη Γερμανία. Κάποια στιγμή, οι δυο τους συζητούν για όσα πέρα σαν και παραδέχονται ότι απογοητεύτηκαν με τον τρόπο ζωής εκεί. Ωστόσο, στην πορεία, ένας από τους δύο τολμά και λέει όλη την αλήθεια για αυτά που πιστεύει και αισθάνεται.

mourmoura.webp

Παράλληλα, το γεγονός ότι ο Μηνάς ήταν παρών σε μία... νεκρανάσταση ενός πελάτη της Ζουζούς έχει γίνει πρώτη είδηση σε όλα τα κοντινά χωριά της Κρήτης. Μάλιστα, ο άντρας έχει γίνει διάσημος σε όλο το νησί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις στη ζωή του, οι οποίες -δυστυχώς- δεν του αρέσουν καθόλου. Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας και η Τούλα λαμβάνουν μία κοινή πρόσκληση για να παρευρεθούν σε μία βάπτιση.

mourmoura.jpg

Το ζευγάρι χαίρεται πολύ, αλλά αγνοεί ότι τη διοργάνωση της κοσμικής τελετής έχει αναλάβει π μετρ του είδους, Καίτη Κίτσο. Τέλος, στην Αθήνα, μία παλιά φωτογραφική μηχανή που ανήκε στον πατέρα της Ζωής πέφτει στα χέρια της. Έτσι, η κοπέλα αποφασίζει να μάθει να φωτογραφίζει και κάνει τον Φάνη και τον Κανάτη... πειραματόζωα

Πηγή mytv

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Καίτη επιστρέφει στη ζωή του Ηλία

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Mία αναπάντεχη ανατροπή αλλάζει τα σχέδια του Ηλία

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας λαμβάνει μια πρόσκληση από Αυστραλία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved