Γη της Ελιάς – Τζόλα: Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Μιλτιάδη;
Media

Γη της Ελιάς – Τζόλα: Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Μιλτιάδη;

Γη της Ελιάς: Για το φινάλε της τρίτης σεζόν και την ηρωίδα της, τη Βασιλική, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ιφιγένεια Τζόλα.

Δυσβάσταχτη η τρίτη σεζόν για τη Βασιλική με τη δολοφονία του Φίλιππου;

«Η τρίτη σεζόν ήταν δυσβάσταχτη για τη Βασιλική, γιατί ήρθε αντιμέτωπη με μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της. Τον Φίλιππο τον λάτρευε και τον λατρεύει, ήταν για εκείνη ο άνθρωπός της και το στήριγμά της».

Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος «έφυγε» και η Βασιλική είπε την «αλήθειά» της στο Tik Tok… διασκεδάζοντας

tzola.jpg

Ωστόσο, για χάρη του παιδιού ορθώνει ξανά το ανάστημά της, αναλαμβάνοντας τα κτήματα.

«Πράγματι, η Βασιλική αντλεί δύναμη από την κόρη της κι επειδή είναι υπεύθυνο και δραστήριο άτομο, πατάει σχετικά γρήγορα στα πόδια της και αναλαμβάνει τις ευθύνες της. Ξέρει επίσης ότι και ο Φίλιππος αυτό θα ήθελε να τη δει να κάνει». Βρίσκεται ξαφνικά με δύο αδέλφια. Ένα νεογέννητο αδελφό και μία αδελφή σχεδόν συνομήλικες.

Πώς διαχειρίζεται αυτή τη νέα συνθήκη στη ζωή της η Βασιλική;

«Παρότι αρχικά ήταν αρνητική απέναντι στην Αριάδνη, μετά τη δολοφονία του Φίλιππου ήρθε κοντά με την αδελφή της. Όσο για το μωρό, από την αρχή το δέχτηκε με μεγάλη χαρά και το περίμενε. Είδαμε, μάλιστα, ότι πήγε και στην Αθήνα για να ευχηθεί στην Ιουλία και τον πατέρα της για τη γέννηση του μικρού της αδελφού».

tzoa2.jpg

Ωστόσο, υπάρχει πάντα ο διακριτικός Μιλτιάδης στο πλευρό της;

«Ο Μιλτιάδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πλευρό της. Τρέφει αισθήματα για εκείνη, λειτουργεί σαν φύλακας-άγγελός της και δεν την πιέζει συναισθηματικά. Η Βασιλική τώρα, σιγά σιγά, αρχίζει να αντιλαμβάνεται και να συνειδητοποιείτο αισθήματά του. Δεν είναι όμως ακόμη σε θέση να τα δεχτεί και να τα επεξεργαστεί, λόγω του ότι είναι πολύ νωπές ακόμη οι πληγές της από το χαμό του Φίλιππου»

Πηγή Τηλεθεατής


Γη της Ελιάς – Τζόλα: Το spoiler για τη ζωή της μετά το θάνατο του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ιφιγένεια Τζόλα: «Έρχονται πολλές ανατροπές»

Ιφιγένεια Τζόλα: «Είχα στενοχωρηθεί. Δεχόμουν σχόλια για τα κιλά μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved