Γη της Ελιάς - Ειρήνη Τάσσου: Ο δρόμος για την Αριάδνη δεν θα είναι αναμενόμενος και εύκολος
Media

Γη της Ελιάς - Ειρήνη Τάσσου: Ο δρόμος για την Αριάδνη δεν θα είναι αναμενόμενος και εύκολος

Γη της Ελιάς: Για το φινάλε της τρίτης σεζόν, την ηρωίδα της, Αριάδνη αλλά και πώς θα τη δούμε στο νέο κύκλο, μίλησε η Ειρήνη Τάσσου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Αριάδνη περιβάλλεται ξαφνικά από μία αδελφή και ένα νεογέννητο αδελφό. Τι συναισθήματα νιώθει και πώς διαχειρίζεται αυτό το γεγονός;

«Όπως έχει πει πολλές φορές η Αριάδνη, πάντα ήθελε να έχει αδέλφια. Αυτό ήταν που έψαχνε κατά κύριο λόγο, οπότε η χαρά της είναι απερίγραπτη που, επιτέλους, κατάφερε να έρθει κοντά με την αδελφή της και ταυτόχρονα γεννήθηκε και ο νέος τους αδελφός. Κάτι που πάντα ονειρευόταν και ευχόταν, τελικά, είναι η πραγματικότητά της. Γι’ αυτό το λόγο τη βλέπουμε να είναι και τόσο προστατευτική, χωρίς εγωισμούς και δεύτερες σκέψεις σε ό,τι αφορά τα αδέλφια της. Ο πόνος της Βασιλικής για το χαμό του άντρα της είδαμε να γίνεται και δικός της πόνος και το διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο: ήταν κοντά στην αδελφή της μέρα-νύχτα. Στην τελική, αφού έχει ξεπεράσει το δυσκολότερο κομμάτι, ως προς το να αποδεχτεί τους βιολογικούς της γονείς, θεωρώ ότι τα αδέρφια της είναι το κομμάτι που έλειπε από το παζλ, για να νιώσει ολοκληρωμένη στο κομμάτι οικογένεια».

Ειρήνη Τάσσου: Θα τα χάσεις με τη μοναδική φώτο της Αριάδνης από τη Γη της Ελιάς με μαγιό

1708079218174-463199793-tassou-gi-ths-elias-ariadni-(1).jpg


Αν και γνωρίζει την τραγική αλήθεια για την πλεκτάνη που στήθηκε για να δοθεί ως μωρό, εν αγνοία της μάνας της Ιουλίας, βλέποντας τον αδελφό της ανάμεσα στους γονείς της πώς νιώθει; Αναλογίζεται τον εαυτό της σε αυτή τη συνθήκη;

«Σίγουρα, υπάρχουν στιγμές που αναλογίζεται το πώς θα ήταν αν και εκείνη είχε μεγαλώσει στην αγκαλιά των βιολογικών της γονιών, αλλά αυτό είναι κάτι που εκφράζει δυνατά και φυσικά όχι με ζήλια προς το μικρό της αδελφό. Ίσως περισσότερο με κάποιο μικρό παράπονο, καθώς σκέφτεται πως θα μπορούσε να είναι διαφορετική η ζωή της, μεγαλώνοντας με δυο πολύ ερωτευμένους μεταξύ τους ανθρώπους που, ενώ πέρασαν τόσο πολλά, η αγάπη ακόμα υπερισχύει μεταξύ τους. Η Αριάδνη, ενώ έχασε πολύτιμα χρόνια μακριά από την Ιουλία και τον Στάθη, προσπαθεί να μη σκέφτεται το παρελθόν και να εστιάζει στο παρόν. Είναι ευτυχισμένη που βρίσκεται με δύο αγαπημένους γονείς και αδέλφια που λατρεύει».

tassou-gi-ths-elias-ariadni-(1).jpg

Στην επόμενη σεζόν, γοητεία θα ασκεί επάνω της μόνο ο Γιώργης ή και ο νεοφερμένος φίλος του Τζον;

«Όπου κι αν την οδηγήσει η καρδιά της την Αριάδνη, ο δρόμος σίγουρα δεν θα είναι αναμενόμενος και εύκολος»

Πηγή Τηλεθεατής


Η Γη της Ελιάς - Ειρήνη Τάσσου: «Με πιάνει φρίκη! Οι πιο δύσκολες σκηνές είναι αυτές που…»

H Ειρήνη Τάσσου έκανε μια αποκάλυψη για τη «Γη της Ελιάς»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved