Γη της Ελιάς – Κρητικός: Το φινάλε φέρνει χαρά αλλά και αγωνία!
Media

Γη της Ελιάς – Κρητικός: Το φινάλε φέρνει χαρά αλλά και αγωνία!

Γη της Ελιάς: Για τη ζωή του Πότη με την Άννα, τα σχόλια του κοινού αλλά και για τις μουσικές βραδιές που επιστρέφουν στο καφενείο, μίλησε ο Γιάννης Κρητικός.

Θεωρείτε πως οι δυο τους είναι ένα σωστό πρότυπο ζευγαριού; Τι σχόλια ακούτε κυρίως από το τηλεοπτικό κοινό;

«Η αλήθεια είναι πως δεν ακούω σχόλια. Οι τηλεθεατές συνήθως με ρωτάνε για την Αννα. Αν είναι καλά αλλά και γιατί την αφήνω να μου βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Το κοινό κάνει πλάκα γιατί φαίνεται πως έχει αγαπήσει το ζευγάρι αυτό. Ωστόσο, για να επανέλθω και στην αρχική σας ερώτηση, δεν ξέρω αν είναι ένα σωστό και υγιές πρότυπο ζευγαριού. Ζω μέσα σε αυτή τη... “σχέση", σίγουρα στην προσωπική μου ζωή είμαι αλλιώς, ως Γιάννης δεν θα επιθυμούσα να ζω κάτι αντίστοιχο. Δεν μου αρέσει το “δύο πόδια σε ένα παπούτσι", θα ήθελα πάντως να έβλεπα τον ήρωά μου να γίνεται λίγο πιο σκληρός με τους γύρω του και με την ίδια τη ζωή. Αυτό θα έλεγα στον οποιονδήποτε Πότη. Να μην αφήνεται στην τύχη των πραγμάτων».

Γιάννης Κρητικός: Βαρύ πένθος για τον Πότη από τη Γη της Ελιάς - Το μήνυμά του ράγισε καρδιές

kritikos.jpg

Πίσω όμως από μια τέτοια κατάσταση, δεν μπορεί να κρύβεται και αγάπη;

«Προφανώς και κρύβεται αγάπη, για να κρατάει αυτή η σχέση».

Έχει λείψει ξεκάθαρα το κομμάτι του τραγουδιού!

«Είναι αλήθεια πως έχει σταματήσει πολύ καιρό αυτό το κεφάλαιο στη ζωή του ζευγαριού και αυτό έχει να κάνει με τα δικαιώματα των τραγουδιών. Χρειάζονται ειδικές άδειες για κάθε ένα που λέγαμε και αυτό προφανώς δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί πάντα. Με την ταχύτητα που γίνονται τα γυρίσματα, δεν υπάρχει ο χρόνος να περιμένουμε. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα συμβεί ξανά, θα τραγουδήσουμε ξανά, απλά όχι με τη συχνότητα που συνέβαινε παλιό».

kritikos-3.jpg

Ο ήρωάς σας ασχολείται με τους γύρω του αλλά στις σχέσεις του είναι πολύ ξεκάθαρος. Το μόνο μελανό σημείο ήταν ίσως με τη Χρυσούλα, η οποία τον είχε εκβιάσει και της είχε δώσει χρήματα...

«Δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Της δώσαμε κάποια χρήματα που στη συνέχεια της τα έκλεψαν και αποδείχτηκε πως δεν έφταιγαν Πότης και Αννα. Το κομμάτι αυτό έκλεισε και δεν νομίζω να υπάρξει σχετική συνέχεια. Ο Πότης και η Αννα είναι δύο καθαροί ήρωες, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ούτε έχουν μπερδέματα με τους γύρω τους. Ισως βέβαια και αυτό να ανατραπεί στον επόμενο κύκλο. Μόλις ξεκινήσαμε τα γυρίσματα για τον τέταρτο κύκλο και όπως καταλαβαίνετε δεν ξέρουμε ακριβώς τι μας ξημερώνει. Πολύ γενικά πράγματα μας έχουν δοθεί».

Το φετινό τέλος θα είναι όμορφο; Θα χαρεί το κοινό της Μάνης;

«Θα είναι ακριβώς όπως όλα τα τελευταία επεισόδια της Βάνας Δημητρίου. Θα συμβεί κάτι πολύ ωραίο, αλλά και κάτι που θα σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το πρώτο επεισόδιο του επόμενου κύκλου».

Πηγή tv24

Γιάννης Κρητικός: Το spoiler για τη Γη της Ελιάς & το πραγματικό όνομά του

Γη της Ελιάς - Γιάννης Κρητικός: «Μέχρι και η μάνα μου έχει μπερδευτεί και με έχει πει ‘Πότη’»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved