Τρεις Χάριτες:  Το τηλεοπτικό ρεκόρ, οι απώλειες και η επιστροφή της σειράς στο Mega 34 χρόνια μετά
Media

Τρεις Χάριτες: Το τηλεοπτικό ρεκόρ, οι απώλειες και η επιστροφή της σειράς στο Mega 34 χρόνια μετά

Οι Τρεις Χάριτες επιστρέφουν στο Mega 34 χρόνια μετά την πρώτη προβολή. 

Οι «Τρεις Χάριτες», η εμβληματική κωμική σειρά που σύστησε το συγγραφικό δίδυμο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στο τηλεοπτικό κοινό, έρχονται στο MEGA με νέα, αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Μιχάλης Ρέππας: Η επιστροφή στην tv και ο λόγος που οι «Τρεις Χάριτες» δεν παίζουν σε επανάληψη

Από το Σάββατο 29 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:10 η θρυλική συγκατοίκηση των τριών ηρωίδων στο πατρικό της οικογένειας «Χαρίτου» ξεδιπλώνεται από την αρχή.

3-xarites-(1).jpg

Σπαρταριστές ατάκες. Ανεπανάληπτες ερμηνείες. Στιγμές γεμάτες νοσταλγία. Χαρακτήρες που αντηχούν διαχρονικά στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, 34 χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση στη μικρή οθόνη, στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Τηλεοπτικό ρεκόρ

3-xarites-(3).jpg

Σημείωσε τεράστια επιτυχία, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης και θεωρείται πλέον ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα που έχει προβάλει ποτέ η ελληνική τηλεόραση. Η σειρά περιέγραφε την καθημερινότητα τριών αδερφών, οι οποίες αποφάσισαν να μείνουν στο ίδιο σπίτι, αλλά και όλα τα αστεία περιστατικά αυτής της συμβίωσης. Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν η Άννα Παναγιωτοπούλου (Όλγα Χαρίτου-Παπαχαρίτου), η Νένα Μεντή (Μαρία Χαρίτου), η Μίνα Αδαμάκη (Ειρήνη Χαρίτου) και η Άννα Κυριακού (θεία Μπεμπέκα). Το σενάριο της σειράς υπέγραφαν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου. Η έμπνευση για τον τίτλο της σειράς ήταν το θεατρικό έργο του Αντόν Τσέχωφ Τρεις αδελφές, με τις οποίες οι χαρακτήρες της σειράς, Όλγα, Ιρίνα και Μάσα, έχουν τα ίδια ονόματα.

Οι απώλειες

Δυστυχώς από τη ζωή έχουν φύγει η Μίνα Αδαμάκη και η Άννα Παναγιωτοπούλου, οι οποίες άφησαν τη σφραγίδα τους μέσα από τους ρόλους τους.

Όλγα

1718973377478-440441821-3-xarites-(1).jpg

Η Όλγα Χαρίτου-Παπαχαρίτου (Άννα Παναγιωτοπούλου) είναι η μεγαλύτερη από τις αδελφές Χαρίτου (παρόλο που στην πραγματικότητα η ηθοποιός ήταν μικρότερη από τη Μίνα Αδαμάκη που ενσαρκώνει την Ειρήνη). Ο σύζυγός της έχει πεθάνει, αφήνοντάς τη με μια κόρη, την Τέτη Παπαχαρίτου (Άννα Κουρή), η οποία αρχικά σπουδάζει ιστορία της τέχνης στο Λονδίνο, αλλά στη μέση του δεύτερου κύκλου της σειράς, έρχεται να μείνει και η ίδια στην Αθήνα. Η Όλγα διατηρεί κατάστημα με αντίκες στο κέντρο της πόλης. Η Όλγα ανησυχεί υπερβολικά για την κόρη της και προσπαθεί διαρκώς να ελέγξει τη ζωή της. Αντιμετωπίζει όλα τα υπόλοιπα θέματα με στωικότητα και μια διάθεση ειρωνείας.

Ειρήνη

3-xarites-(5).jpg

Η Ειρήνη είναι η μικρότερη από τις αδελφές Χαρίτου (παρόλο που η Μίνα Αδαμάκη που την ενσαρκώνει είναι λίγο μεγαλύτερη και από τις δύο συμπρωταγωνίστριές της). Έχει σταθεί άτυχη στον έρωτα και είναι ανύπαντρη, γι' αυτό και, πριν αποφασίσουν οι αδελφές της να συγκατοικήσουν μαζί της, ζούσε μόνη της στο πατρικό σπίτι της οικογένειας, το οποίο έχει κληρονομήσει από τους γονείς τους. Είναι ονειροπόλα και συντηρητικών απόψεων, με υστερικά ξεσπάσματα. Έχει εμμονή με την τάξη και την καθαριότητα, θέμα το οποίο γίνεται αφορμή για καβγάδες με τις αδελφές της. Εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία.

Η ιστορία

3-xarites-(4).jpg

Η ιστορία αρχίζει όταν η Όλγα (Άννα Παναγιωτοπούλου) και η Μαρία (Νένα Μεντή), μετά τη χηρεία της πρώτης και το διαζύγιο της δεύτερης, αναγκάζονται να εγκατασταθούν και πάλι στο πατρικό τους σπίτι, όπου μένει μόνη της η μικρότερη αδελφή τους, η Ειρήνη (Μίνα Αδαμάκη). Η συγκατοίκησή τους κρύβει εκπλήξεις και επιφυλάσσει πολλές απρόοπτες καταστάσεις που προκαλούν άφθονο γέλιο όσες φορές κι αν τις ακούσει κανείς. Σήμα κατατεθέν για τη σειρά αποτέλεσε και η Μπεμπέκα (Άννα Κυριακού), η πληθωρική θεία των τριών «κοριτσιών» που έμελλε να γίνει μία από τις πιο αγαπητές ηρωίδες της τηλεόρασης.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου το MEGA δίνει ραντεβού με τις «Τρεις Χάριτες».


Ρέππας – Παπαθανασίου: Κι όμως αποκάλυψαν το κασέ στις Τρεις Χάριτες και το Δις Εξαμαρτείν

Πώς είναι σήμερα οι Τρεις Χάριτες, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς

«Τρεις Χάριτες»: H αποκάλυψη για τη σειρά είκοσι χρόνια μετά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved