Το ξέσπασμα του Νίκου Συρίγου για την υπόθεση Λύτρα: «Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος...»
Showbiz

Το ξέσπασμα του Νίκου Συρίγου για την υπόθεση Λύτρα: «Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος...»

Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο Νίκος Συρίγος για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα δηλώνοντας πως προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του...

«Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος όλη αυτή την ώρα και να αντιμετωπίσουμε όλα τα πράγματα με ψυχραιμία. Έχουμε μία γυναικοκτονία τον μήνα και το 2024, έχουμε το περιστατικό με το 11χρονο που το δολοφόνησε αυτός που ήταν ελεύθερος και είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ανήλικου κοριτσιού…» είπε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της φριχτής πραγματικότητας που βιώνουμε και συνέχισε λέγοντας:

Χρηστίδου για Λύτρα: «Είναι τρομακτικό όταν συμβαίνει με ανθρώπους που έχεις συναναστραφεί»

syrigoss.jpg

«Έχουμε έναν ποινικολόγο που ξέρει το νόμο, ξέρει τι θα αντιμετωπίσει και δίνει 30 μπουνιές στη γυναίκα του… Και έχει σηκωθεί όλος ο νομικός κόσμος και έχει βγει στα παράθυρα και διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για το αν αυτός ο άνθρωπος είναι υπερβολικό να προφυλακιστεί ή δεν είναι υπερβολικό… Και ψάχνουμε να βρούμε τρίχα στο ζυμάρι!»

Φανερά εκνευρισμένος, ο Νίκος Συρίγος συνέχισε λέγοντας: «Και λέω εγώ, δεν είναι αυτονόητο ένας άνθρωπος που δίνει 30 μπουνιές στη γυναίκα του και είναι ποινικολόγος, έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο της σήψης της κοινωνίας… Ένας ποινικολόγος να πλακώνει στο ξύλο τη γυναίκα του και βγαίνουν όλοι οι νομικοί και λένε αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να προφυλακιστεί.

Συνεχίστε έτσι και απλά θα κλαίμε πάνω από τις γυναίκες που σκοτώνονται. Συνεχίστε έτσι, συνεχίστε έτσι. Βγαίνει ο ένας δικηγόρος και λέει “εδώ είμαστε Βαλκάνια”, βγαίνει ο άλλος και λέει “ήταν αντρίκια συμπεριφορά”, τι είναι αυτά ρε;»...

Διαβάστε επίσης:

Βούλγαρη για Κουτσελίνη & Λύτρα: «Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο κρινόμαστε... Ίσως κάποια πράγματα...»

Χρηστίδου για Λύτρα: «Είναι τρομακτικό όταν συμβαίνει με ανθρώπους που έχεις συναναστραφεί»

Μαγγίρα για Λύτρα: «Μην ξανακούσω για αγάπη… Για ποια αγάπη μιλάμε; Μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved