Ναταλία Γερμανού: «Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιό τους»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιό τους»

Μία αποκάλυψη που ξάφνιασε τους συνεργάτες της έκανε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής 23/6.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, η οποία εδώ και αρκετές εβδομάδες φαίνεται να περνάει κρίση.

Η ίδια τόνισε ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν ανακοινωθεί το διαζύγιό τους.

«Νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιο του με την Jennifer Lopez. Η ιστορία αυτών των δυο ανθρώπων είναι πως χιουμοριστικά τώρα εκείνος περιγράφει το πως τον σταματάνε και του λένε «μ’ άρεσε πολύ η ταινία σου» αλλά μόλις δουν την Jennifer αρχίζουν να ουρλιάζουν το όνομα της «διάσημης, σούπερ σταρ» γυναίκας του».

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε τις αλλαγές που έρχονται στην εκπομπή της - «Θα δείτε άλλους τίτλους»

«Αυτό το περιέγραψε μεν χιουμοριστικά, κρύβει όμως και μια ψιλοπίκρα. Γιατί τώρα μεταξύ μας, παιδιά, μόνοι μας είμαστε, εσείς και εμείς. Έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι που εκείνη είναι σούπερ σταρ… ατάλαντη» είπε η παρουσιάστρια.

«Μισό λεπτό! Ως ηθοποιός! Ως τραγουδίστρια και χορεύτρια είναι φανταστική. Ως ηθοποιός όμως δεν παίζει η Jennifer Lopez. Πρόσφατα είδα το Atlas, αυτό το επιστημονικής φαντασίας, πέρασα πάρα πολύ ωραία λόγω της ταινίας που είναι τίγκα στα εφέ αλλά τώρα, εντάξει, το παίξιμο. Από την άλλη όμως ο Affleck είναι και σκηνοθέτης πολύ καλός και είναι και καλός ηθοποιός».

«Άρα λοιπόν ο άνθρωπος αυτός είχε να ζυγίσει το γεγονός ότι “εγώ είμαι αυτός που είμαι, παίζω καλά, σκηνοθετώ καλά, τα κάνω όλα καλά και είμαι παντρεμένος με μια υπεργκόμενα η οποία είναι κούκλα, χορεύει και τραγουδάει φοβερά, είναι και συνάδελφος μου αλλά ταλαντούχα δεν την λες. Όταν βγαίνουμε όμως έξω ουρλιάζουν το δικό της όνομα”».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Έκλεισε το μάτι on air στον Βασάλο – «Πάντα θα βρίσκεις κάποια παρέα να σε θέλει…»

Ναταλία Γερμανού: «Νομίζω ότι ο Λιάγκας δεν θα πει ότι είναι ζευγάρι με την Αντωνά»

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Επιβεβαιώνει τις φήμες για συνεργασία με Γερμανού αλλά «υπάρχει μία δυσκολία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved