Απόστολος Λύτρας: Ζει τον απόλυτο εφιάλτη στον Κορυδαλλό - Ζήτησε πρόσθετα μέτρα ασφάλειας
Media

Απόστολος Λύτρας: Ζει τον απόλυτο εφιάλτη στον Κορυδαλλό - Ζήτησε πρόσθετα μέτρα ασφάλειας

O Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του αλλά και παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

Η διαβίωσή του στη VIP πτέρυγα τω φυλακών Κορυδαλλού δεν εξελίσσεται καθόλου ομαλά, σύμφωνα με το Mega. Μετά τον καβγά της πρώτης βραδιά έχει να αντιμετωπίσει κάτι πολύ χειρότερο, τους ανθρώπους που έχει στείλει πίσω από τα σίδερα ο ίδιος στο παρελθόν.

Ο Απόστολος λύτρας, έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας από τη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος καθώς όπως έγινε γνωστό φοβάται τους αντίδικούς του, οι οποίοι είναι σκληροί ποινικοί.

O Απόστολος Λύτρας μένει στο κελί 4, το οποίο σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα είναι το καλύτερο στις εγκαταστάσεις ενώ δεν προαυλίζεται, κατόπιν δικής του απόφασης.

Ράνια Τζίμα για Απόστολο Λύτρα: «Δεν φαντάζομαι να προσπαθήσει να ζητήσει το ακαταλόγιστο;»

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας του ποινικολόγου, Μανώλης Λύτρας δήλωσε: «Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε. Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα».

Διαβάστε επίσης:

Μπαλτζή για Λύτρα: «Δεν θα επιδίωκα να συναντηθώ μαζί του, αλλά δεν θα είχα ακραία συμπεριφορά»

Λύτρας-Η αδημοσίευτη συνέντευξη στο Χαμογέλα & πάλι για τη σύζυγό του: «Ήταν έρωτας με την 1η ματιά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved