Survivor 2024 - Δαλάκα: «Έλεγα “δεν γίνεται να φωνάζουν το όνομά μου, γιατί με ξέρουν;"»
Media

Survivor 2024 - Δαλάκα: «Έλεγα “δεν γίνεται να φωνάζουν το όνομά μου, γιατί με ξέρουν;"»

Survivor 2024: Μία ανάσα πριν από τον ημιτελικό και τελικό που θα διεξαχθούν αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, οι παίκτες μίλησαν χθες και μοιράστηκαν ιστορίες.

Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Ντάνιελ Νούρκα περιμένουν με αγωνία να δουν ποιος θα καταφέρει να πάρει το μεγάλο έπαθλο.

Η Κατερίνα Δαλάκα θυμήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο πώς βίωσε το 2018 τον πρώτο τελικό του Survivor.

Survivor 2024-Φάνης Μπολέτσης: Η ηλικία, οι σπουδές στο εξωτερικό & η διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου

dalaka.jpg

«Ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε, η αλήθεια είναι ότι έχουμε κοπιάσει πάρα πολλούς μήνες, παλέψαμε σκληρά. Θεωρώ ότι αξίζουμε, που βρισκόμαστε στην τελική τετράδα όλα τα παιδιά. Ανυπομονούμε για το τι θα ζήσουμε, γιατί μπορεί να έχω ζήσει δύο τελικούς στο Γαλάτσι, αλλά τον έχω ζήσει χωρίς το αγωνιστικό. Ανυπομονούμε για να είμαι ειλικρινής να φτάσει αυτή η ώρα», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα.

Και συνέχισε: «Τους έχω πει, πως είναι η ενέργεια του τελικού. Θα πάθουν ένα σοκ, θα έχουν μια ταχυκαρδία, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Και εγώ όταν το έζησα το 18′ που μπήκα στο Γαλάτσι δεν το πίστευα. Έλεγα δεν γίνεται να φωνάζουν το όνομά μου, καταρχήν γιατί με ξέρουν; Και όμως ο κόσμος το αγαπάει το παιχνίδι αυτό και το παρακολουθεί χρόνια και θεωρώ επειδή είναι η πρώτη φορά που έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά, θα έρθει κόσμος που αγαπάει και παρακολουθεί το παιχνίδι χρόνια».

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024 - Κατερίνα Δαλάκα: Η ηλικία, οι συμμετοχές στο reality & το μεγάλο έπαθλο!

Survivor: Το αυτοκίνητο, ο Ντάνιελ & τo Twitter που έπαθε την πλάκα του με τη μαμά του Γκιουλέκα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved