Survivor 2024: Άλλος άνθρωπος η Δώρα Νικολή - Πήγε στη Σκορδά και η αλλαγή είναι θεαματική
Media

Survivor 2024: Άλλος άνθρωπος η Δώρα Νικολή - Πήγε στη Σκορδά και η αλλαγή είναι θεαματική

Survivor 2024: Η Δώρα Νικολή ήταν σήμερα 24 Ιουνίου, καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, για να μιλήσει για το ριάλιτι επιβίωσης, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι.

Ωστόσο, η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση είναι πραγματικά θεαματική και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε καθώς η εικόνα της σήμερα δεν θύμιζε σε τίποτα αυτή που είχαμε για εκείνη, μέσα από το παιχνίδι.

Με μακριά μαλλιά να πέφτουν κάτω από τους ώμους και όχι πιασμένα σε μια κοτσίδα, μακιγιαρισμένη και πιο θηλυκή από ποτέ, η Δώρα Νικολή είναι πραγματικά μια... άλλη!

Survivor 2024-Δώρα Νικολή: Η ηλικία, οι οικονομικές δυσκολίες & η μαχητικότητα στο ριάλιτι επιβίωσης

b664ed9f-SURVIVOR-(02).jpg

Θυμίζουμε ότι η 46χρονη μητέρα αγωνιζόταν στους στίβους μάχης δίνοντας το 100% του εαυτού της και είχε αποκαλύψει αρκετές φορές on camera άγνωστες πτυχές της ζωής της... Η μεγαλύτερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor και η στενή της σχέση με τον αθλητισμό ίσως ήταν ο συνδυασμός που τη βοήθησε να βρίσκεται στα μεγάλα φαβορί.

Η στενή της σχέση με τον αθλητισμό, η άψογη φυσική της κατάσταση, η αντοχή και η ευστοχία της ήταν στοιχεία που δυσκόλεψαν τους αντιπάλους της στον Άγιο Δομίνικο.

Η Δώρα Νικολή μπήκε στο Survivor 2024 αποφασισμένη να κάνει τα πάντα ώστε να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το πολυπόθητο και μεγάλο έπαθλο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Δείτε πώς είναι σήμερα στη gallery που ακολουθεί:

«Δεν θα ήθελα να δω τον Γκιουλέκα στον τελικό, μετά από πάρα πολλά πράγματα που είδα και δεν μου άρεσαν. Είχε πολλή γκρίνια και οι άλλοι είναι λίγο πιο πραγματικοί Survivors», είπε η παίκτρια που παραλίγο να φτάσει μέχρι το τέλος.

Και τόνισε σε άλλο σημείο: «Γενικά είμαι άνθρωπος που συγχωρώ, αλλά μου έχει μείνει μέσα μου αυτή η πικρία και η στεναχώρια για το ότι χωρίς να κάνω κάτι ουσιώδες δεν με πήραν στο έπαθλο και θεωρώ ότι, του Χριστόφορου ήταν αφορμή και υπήρχε κάτι άλλο από πίσω. Δεν ήταν ωραίο».

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024: Στο νοσοκομείο η Δαλάκα - Η αποκάλυψη του Λιανού

Survivor 2024 spoiler: Αναβρασμός στο ριάλιτι - Έρχεται διπλή αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό

Survivor-Λιανός: «Μένουν δύο αποχωρήσεις για την τετράδα του τελικού» - O πρώτος υποψήφιος!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved