Λιάγκας - Η συνάντηση μετά από 9 χρόνια: «Είμαστε κοινωνία ρατσιστών. 2-3 ηλίθιοι με έβριζαν»
Media

Λιάγκας - Η συνάντηση μετά από 9 χρόνια: «Είμαστε κοινωνία ρατσιστών. 2-3 ηλίθιοι με έβριζαν»

Το Πρωινό: Μια συνάντηση είχε χθες το βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας στην πλατεία της Βουλιαγμένης και την βιντεοσκόπησε.

Ο γνωστός παρουσιαστής άκουσε ξαφνικά μια ωραία φωνή και συνειδητοποίησε ότι ήταν ο Νεκτάριος Μαλλάς, τον οποίο είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο Voice, πριν από 9 χρόνια.

«Άκουσα μια εκπληκτική φωνή να τραγουδάει Βαρδή και είδα τον Νεκτάριο Μαλλά. Ήταν εκεί και τραγουδούσε με την κοπέλα του που επίσης έχει προβλήματα όρασης. Πήγα και του μίλησα, τρελάθηκε, χάρηκε και του ζήτησα να παίξει το τραγούδι που είχε πει στην οντισιόν. Συγκινήθηκα πολύ, ανατρίχιασα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Παγώνη σε Λιάγκα: «Εσείς περάσατε ωραία το Σαββατοκύριακο & καλά κάνατε, εγώ έκανα ένα χειρουργείο»

liagas.jpg

Και συνέχισε: «Από χθες έχω εκατοντάδες μηνύματα στα social, δύο-τρεις ηλίθιοι με έβριζαν, οι περισσότεροι μου είπαν μπράβο που ανέβασα το συγκεκριμένο βίντεο. Έλεγαν ντροπή που το σύστημα δεν του δίνει δουλειά και να κάνω κάτι εγώ γι’ αυτό. Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να του δώσω δουλειά. Το μόνο που μπορώ είναι να τον παίξω σήμερα στην εκπομπή τον Νεκτάριο και να παρακαλέσω όσους έχουν μαγαζιά, να τον πάρουν να τραγουδάει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, δεν έχω ούτε μαγαζιά, ούτε φίλους για να τον επιβάλλω».

Και επεσήμανε: «Να δούμε πόσο υποκριτές είμαστε σε αυτή τη χώρα και πώς ένα σύστημα που τότε τον αποθέωνε, πώς ακόμα αυτός ο άνθρωπος τίμια τραγουδάει σε πλατείες και βγάζει κάποια χρήματα. Κι ένα σύστημα τον έχει στην απ’ έξω, γιατί είναι τυφλός. Αυτή είναι η αλήθεια, όσο κι αν πονάει. Για να δούμε ότι είμαστε μια ρατσιστική κοινωνία, ότι κι αν λέμε δημόσια. Αυτή είναι αλήθεια, είμαστε μια κοινωνία ρατσιστών, που βγαίνουμε δημόσια και λέμε για τη διαφορετικότητα και μέσα μας, όταν κληθούμε να κάνουμε την επιλογή, τους ανθρώπους αυτούς που είναι διαφορετικοί στα μάτια μας, τους αποκλείουμε. Αυτή είναι η αλήθεια! Είναι πικρή; Τη λέω μόνο εγώ; Ακούστε την ωστόσο, γιατί εγώ δεν θέλω να γίνομαι αρεστός, λέω πάντα την αλήθεια μου».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε το βίντεο και στα προσωπικά του social media και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C8kiojxqS2E/

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Παπανώτα: «Με τον Λιάγκα είμαστε φίλοι από το 1990... Ξέρω για τα προσωπικά του αλλά...»

Μαρία Μπακοδήμου: «Ο Λιάγκας έχει αφήσει να προβληθεί πολύ η σχέση. Είναι ερωτευμένος...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved