Power of Love: Οι νικητές των προηγούμενων κύκλων, το τέλος του Ζάρλα, η Μιζεράκη & ο Παπαδόπουλος
Media

Power of Love: Οι νικητές των προηγούμενων κύκλων, το τέλος του Ζάρλα, η Μιζεράκη & ο Παπαδόπουλος

Πρεμιέρα απόψε 30/6 για το Power of Love 3 με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Το ριάλιτι που έχουμε να δούμε από το 2019 στις οθόνες μας επιστρέφει ανανεωμένο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η Κατερίνα Καραβάτου μας καλωσορίζει στο πιο χαρμόσυνο event του καλοκαιριού! Στο ανανεωμένο και πιο fun από ποτέ,Power of Love, όπου άντρες και γυναίκες αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι και πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης! Η διαδικασία είναι απλή και γνώριμη και μας θυμίζει τους κανόνες και τη γοητεία του… φλερτ που έχουμε πια ξεχάσει!

Μπακοδήμου: «Θέλω να πω στην Καραβάτου να περάσει ωραία στο Power of Love όπως πέρασα & εγώ»

karavatou_landscape.jpg

Στη χαλαρή ατμόσφαιρα του σπιτιού οι υποψήφιοι ερωτοχτυπημένοι συστήνονται, συζητούν και αφιερώνουν χρόνο για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο! Μέσα από διασκεδαστικές αποστολές, οι πρωταγωνιστές του POWER OF LOVE μπορούν να δείξουν τις δεξιότητές τους, να διεκδικήσουν σημαντικά έπαθλα αλλά και να απολαύσουν λίγο περισσότερο τη συντροφιά που θα επιλέξουν.

Το “Power of Love 2”, όπως και το Power of Love 1 παρουσίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

Επτά άντρες και επτά γυναίκες έψαχναν το άλλο τους μισό στο σπίτι της αγάπης. Ένα κοινωνικό πείραμα με άξονα τον έρωτα, που έβαλε 14 ανθρώπους σε μία αξέχαστη περιπέτεια!

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είχαν ξεχωρίσει ήταν και ο Πάνος Ζάρλας ο οποίος κέρδισε τον διαγωνισμό. Ο 28χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη Συγγρού.

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 28χρονος εξετράπη της πορείας της, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Η μηχανή έπεσε με ταχύτητα στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα ο άνδρας να σκοτωθεί ακαριαία. Μάλιστα, τραγική ειρωνεία αποτελεί ότι ο Πάνος Ζάρλας είχε τα γενέθλιά του την ίδια ημέρα.

Στο πλευρό του η εντυπωσιακή Κρητικά Στέλλα Μιζεράκη με την οποία έλαβαν από 10.000 ευρώ, το έπαθλο του παιχνιδιού αλλά και την αγάπη του κόσμου που τους ψήφισε όχι μόνο ως νικητές αλλά και κάθε εβδομάδα.

Παύλος Παπαδόπουλος

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι «Power of Love», με τον ίδιο να κλείνει την πόρτα της βίλας του έρωτα του Σκάι κρατώντας το έπαθλο του μεγάλου νικητή.

Πριν από την είσοδό του στο ριάλιτι εργαζόταν στην ασφάλεια υψηλών προσώπων. Ο ίδιος σήμερα ασχολείται με τη συγγραφή καθώς έχει σπουδάσει και δημιουργική γραφή.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπακοδήμου: «Ο Λιάγκας έχει αφήσει να προβληθεί πολύ η σχέση. Είναι ερωτευμένος...»

Η ενόχληση της Καινούργιου: «Τι ερώτηση ήταν αυτή; Δεν μου άρεσε καθόλου» - Τι συνέβη;

Καινούργιου: Πήγα στον πλαστικό & μου είπε ότι αυτό είναι το μόνο σημείο που δεν παίρνει χειρουργείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved