Media

Πέτρος Γαϊτάνος: Αυτή ήταν η τελευταία φορά που εμφανίστηκε σε νυχτερινό κέντρο

Καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show ήταν ο Πέτρος Γαϊτάνος και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πότε ήταν η τελευταία φορά που εμφανίσθηκε σε νυχτερινό κέντρο και τα λάθη που ενδεχομένως έκανε και τον έχουν ταυτίσει όλοι με το Πάσχα.

Αρχικά είπε ο Πέτρος Γαϊτάνος: «Έχει διάφορες αιτίες. Η μία αιτία είναι ότι είμαι ο μόνος καλλιτέχνης που ασχολείται με την εκκλησιαστική μουσική. Υπήρξε μεγάλη προβολή, ο κόσμος θέλει πολύ να με ακούει να ψάλλω. Έχουν αγοραστεί οι δίσκοι από εκατομμύρια κόσμο. Θα μπορούσα να ρίξω και μια ευθύνη σε αυτούς τους ανθρώπους που αν ενδιαφέρονται να δουν πράγματα που έχουν μεγάλη επιτυχία. Είναι τόσο μεγάλη η προβολή που έχει γίνει το Πάσχα γιατί είναι η πιο χαρακτηρισμένη γύρω από το εκκλησιαστικό. Και εγώ μέσα από την αυθόρμητη και αφελή διάθεσή μου γύρω από την πνευματική μου προσέγγιση ίσως παρασύρθηκα και έκανα περισσότερα πράγματα. Και αισθάνομαι ότι όλα αυτά χαρακτήρισαν λίγο περισσότερο εμένα».

Γαϊτάνος για Νταλάρα: Αισθάνομαι άβολα να εκφέρω άποψη – Ίσως θα πρέπει να είναι λίγο πιο χαλαρός

Και σε άλλο σημείο αποκάλυψε: «Αισθάνομαι ότι ο κόσμος το θέλει και εγώ είμαι έτοιμος στο να κάνω πράγματα πιο “ανάλαφρο”. Μπορεί κάποιος να το καταλάβει ότι είναι το τραγούδι ασήμαντο. Ο κόσμος θέλει τον Πέτρο Γαϊτάνο να τον ακούει και μέσα από τα τραγούδια του. Παλιά είχα δουλέψει σε νυχτερινό μαγαζί. Η τελευταία φορά ήταν με τον Γιώργο Χατζηνάσιο που κάναμε και τα δύο soundtrack και ήμασταν μαζί με την Αλέξια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στα πρώτα του βήματα. Το 1991 τραγούδησα με Μητσιά, Δήμου, Αρβανιτάκη και το 1992 με Μοσχολιού, Πουλόπουλο, Σπανό, Δάντη και Αγγελόπουλο. Εγώ ένα νέο παιδί που μεγάλωσα στο χωριό μου, μαθαίνοντας το τραγούδι από αυτούς τους τραγουδιστές, έζησα το όνειρο. Τότε δουλεύαμε 6 μέρες την εβδομάδα και πραγματικά χαίρομαι και ευγνωμονώ τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ με τραγουδιστές που ήταν αξιότιμοι!».

Γαϊτάνος: «Με αδικεί λίγο που το όνομά μου είναι συνυφασμένο με τους εκκλησιαστικούς ύμνους, αλλά…»

Ένα τραγούδι ακόμα: Αποθεώθηκαν Γαϊτάνος – Πετρολούκας Χαλκιάς! Τα συγκινητικά σχόλια στο twitter

Πέτρος Γαϊτάνος: Ο λόγος που έκανε το διαφημιστικό σποτ και πώς θα περάσει το φετινό Πάσχα! (video)

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved