Πολυζωγοπούλου: «Είναι ακόμη σε σοκ & πολύ φοβισμένη» – Ενοχλημένη με τις δηλώσεις του πεθερού της
Media

Πολυζωγοπούλου: «Είναι ακόμη σε σοκ & πολύ φοβισμένη» – Ενοχλημένη με τις δηλώσεις του πεθερού της

Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα, φιλοξένησε την δικηγόρο,  Έλενα Τζούλη, η οποία μετέφερε όσα είπε με το θύμα Σοφία Πολυζωγοπούλου, σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα

Αρχικά είπε: «Είναι φοβισμένη, είναι πάρα πολύ φοβισμένη. Προσπάθησα να της τονώσω το ηθικό, λέγοντάς της ότι δεν είσαι μόνη. Είναι ένα τρομαγμένο κορίτσι, αδύναμη, μόνη της, υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι επικινδυνότητας και θέματος ασφαλείας ακόμα και τώρα. Η γυναίκα αυτή χρήζει όχι απλά άμεσης ψυχικής υποστήριξης, αλλά και γενικότερης στήριξης και ασφάλειας. Είναι σοκαρισμένη, η φωνή της έτρεμε…».

hqdefault.jpg

Και σε άλλο σημείο η κυρία Τζούλη τόνισε: «Για να φτάσει στο σημείο αυτό και να κάνει αυτήν την πράξη ένας δικηγόρος, ένας έγκριτος άνθρωπος, έχει προϋπάρξη και “ψυχικό ξύλο”».

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενοχλήθηκε με τις δηλώσεις του πατέρα του Απόστολου Λύτρα σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, Super Κατερίνα.

«Η Σοφία προσπαθεί να συνέλθει, είναι ακόμη σε σοκ. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η 9χρονη κόρη της, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, τον οποίο η Σοφία εμπιστεύεται και ακολουθεί τις συμβουλές του. Στο πλευρό της έχει τους γονείς της και τις δυο αδελφές της που τη στηρίζουν. Ενοχλήθηκε πολύ μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις του πεθερού της και πατέρα του Απόστολου Λύτρα».

Το ξέσπασμα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου: «Διαρρέονται ψέματα εις βάρος μου, προσπαθούν να...»

Απόστολος Λύτρας: Νέο επεισόδιο με κρατούμενο - πρώην αστυνομικό στον Κορυδαλλό

Σταύρος Μπαλάσκας για Λύτρα: «Τον έβαλαν στο καλύτερο κελί. Τον ενδιαφέρει να βγει από το κάδρο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved