Αποκαλυπτκός ο Αντώνης Γούναρης για Χαρούλα Αλεξίου: «Είχαμε ανατριχιάσει όλοι στο στούντιο»
Media

Αποκαλυπτκός ο Αντώνης Γούναρης για Χαρούλα Αλεξίου: «Είχαμε ανατριχιάσει όλοι στο στούντιο»

Ο Αντώνης Γούναρης διηγείται άγνωστες ιστορίες από τις συνεργασίες του στο «Πάμε Δανάη».

Ο γνωστός συνθέτης έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας και διηγείται ιστορίες από τις συνεργασίες του.

«Από τις λίγες φορές, που έχω γράψει τραγούδι, πήγα με τις πιτζάμες και τις παντόφλες και πήρα τον Γιάννη Πάριο από το σπίτι του. Δεν το πίστευα ότι πέρασαν 5 ώρες παιδεύοντας ένα τραγούδι. Αυτά είναι που μένουν».

Αντώνης Γούναρης: «Αν μου έλεγαν να κάνω διαφήμιση με τρυπάνια σαν τον Σβαρτσενέγκερ, θα το έκανα»

1719307900297-2021254-pame-danai.jpg

Για τον Στέλιο Καζαντζίδη είπε πως θυμάται πως στο στούντιο άρχισε να τραγουδάει ένα τραγούδι με γυναικείο στίχο, και όταν εκείνος του είπε πως δεν μπορεί να το πει γιατί είναι γυναικείο του απάντησε πως «Δεν υπάρχει αρσενικό και θηλυκό».

«Θυμάμαι τον Νίκο Βέρτη να προσπαθεί να δώσει ένα κομμάτι στην Νατάσα Θεοδωρίδου και να τα τραγουδά στον τόνο της και μου λέει ‘’πώς ακούγομαι έτσι;’’. Με τον Γιάννη Πλούταρχο στο ‘’Καλύτερο παιδί’’ του είπα εγώ ‘’πες το γιατί αυτό το τραγούδι θα χαρακτηρίσει την καριέρα σου’’».

Για την Χαρούλα Αλεξίου είπε πως έπαιζε στο στούντιο και ξαφνικά πήγε μία οκτάβα πάνω και ήθελε να της πει ‘’σταμάτα, δεν γίνεται αυτό’’ γιατί είχαν ανατριχιάσει όλοι, όπως χαρακτηριστικά λέει.

gounaris-alexiou.jpg

«Ο Δημήτρης Μητροπάνος μπήκε στις 5 η ώρα στο στούντιο και στις 6 είχαμε τελειώσει τρία τραγούδια. Για να γίνει το ‘’Μια ματιά σου μόνο φτάνει’’ του Σφακιανάκη υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός τότε με το ποιος θα κάνει το μεγαλύτερο τσιφτετέλι. Σε αυτό έκανε φωνητικά η Πέγκυ Ζήνα, η οποία είναι μία από τις πιο καλοκουρδισμένες τραγουδίστριες».

Αντώνης Γούναρης: «Κανείς δεν βλέπει τον Νότη Σφακιανάκη και κανείς δεν ξέρει πού είναι»

Συγκινεί ο Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του : Στο σπίτι δεν έχω αλλάξει τίποτα

Γούναρης: Όταν η γυναίκα του τον απείλησε να μη γυρίσει σπίτι αν «σώσει» την Άσπα στο Fame Story

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved