Τι Ψυχή θα παραδώσεις μωρή - Ουζουνίδου: «Επιτέλους αυτές οι τέσσερις γυναίκες θα δικαιωθούν»
Media

Τι Ψυχή θα παραδώσεις μωρή - Ουζουνίδου: «Επιτέλους αυτές οι τέσσερις γυναίκες θα δικαιωθούν»

Τι Ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Η τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Mega το 2000, έρχεται 25 χρόνια μετά, στη μεγάλη οθόνη, με τη μορφή δύο ταινιών.

Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις ιστορίες, ένα κοινό νήμα που τις δένει, ένας ορκισμένος σκοπός. Ανάμεσά τους και η Ελένη Ουζουνίδου, η οποία θα κάνει τον ρόλο της Άβας Γαλανοπούλου. Η ηθοποιός μάλιστα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star.

Λένα Ουζουνίδου στο gossip-tv: Ο ηθοποιός διαπραγματεύεται την πραγματικότητα και για αυτήν κοπιάζει

ouzounidou-(2).jpg

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί επιτέλους αυτές οι τέσσερις γυναίκες θα δικαιωθούν, θα ολοκληρώσουν την ιστορία τους. Μου έκανε μία τρομερή εντύπωση. Εγώ υποδύομαι μία 50χρονη, που είναι άτεκνη, δουλεύει σε ένα σουβλατζίδικο, ο άντρας της τη χτυπάει και αποφασίζει να εκδικηθεί τον βιαστή της. Έχω διαβάσει το σενάριο και από τις δύο ταινίες που θα γίνουν. Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα τέλος Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Κάναμε αναγνώσεις με τις άλλες πρωταγωνίστριες και γνώρισα επιτέλους δια ζώσης και τον Αλέξανδρο. Ταιριάζουν τα χνώτα μας με τις άλλες τρεις πρωταγωνίστριες. Με την Παναγιώτα Βλαντή γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια», είπε και συνέχισε:

ouzounidou-(1).jpg

«Δεν ξέρουμε γιατί σταμάτησε τότε η σειρά και δεν θα μάθουμε και ποτέ. Εγώ είμαι πολύ φίλη με την Ελένη Ράντου, μου έχουν πει περιπέτειες και ιστορίες από τη σειρά. Εγώ θα κάνω τον ρόλο της Άβας Γαλανοπούλου. Έχουμε βρεθεί σε ένα τραπέζι, την έχω λατρέψει αλλά δεν είμαστε φίλες για να τη ρωτήσω για τον ρόλο»

Δες το απόσπασμα

Ουζουνίδου: Το θεατρικό remake του «Τι ψυχή θα παραδώσεις» και το απίθανο περιστατικό στη σκηνή

Συγκλονίζει η Ουζουνίδου για τον Πάνο Νάτση: «Τον είδα στον ύπνο μου, μου σήκωσε τα σκεπάσματα…»

Ελένη Ουζουνίδου για Νούμερα: Σίγουρα θα κάνουμε κάτι άλλο! Ίσως υπάρχει ένα φως στο τούνελ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved