Survivor 2024: Οι φιναλίστ συναντούν τους γονείς τους μετά από 6 μήνες! Οι αγκαλιές & οι προβλέψεις!
Media

Survivor 2024: Οι φιναλίστ συναντούν τους γονείς τους μετά από 6 μήνες! Οι αγκαλιές & οι προβλέψεις!

Survivor 2024: Από τις πιο συγκινητικές στιγμές για τους τέσσερις φιναλίστ του αποψινού (25/6) ημιτελικού ήταν όταν συνάντησαν, μετά από έξι μήνες τους γονείς τους. 

Η Κατερίνα Δαλάκα έτρεξε να τους υποδεχτεί, πέφτοντας πρώτα στην αγκαλιά της μαμάς της και ύστερα σε αυτή του μπαμπά της. Μάλιστα, η Κατερίνα παραδέχτηκε ότι από τη μία νιώθει σαν να έχει να τους δει χρόνια και από την άλλη αισθάνεται σαν να μην είχε λείψει ποτέ από κοντά τους.

Παρ' όλα αυτά, όταν συζήτησαν και ήρθε η ώρα για να φύγουν, η Κατερίνα τούς ζήτησε να μείνουν μαζί της, γνωρίζοντας βέβαια πως αυτό δεν μπορούσε να συμβεί.

Χαρούμενος που έβλεπε ξανά τους δικούς του μετά από τόσο καιρό ήταν φυσικά και ο Γιώργος Γκιουλέκας με τους γονείς του να παραδέχονται ότι δεν περίμεναν πως θα τους είχε λείψει τόσο.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Φάνης όταν υποδέχτηκε τους γονείς του που είχε να δει, όπως είπε, 173 μέρες. O πατέρας του πάντως, είπε on camera πως στατιστικά θα «έβλεπε» τον γιο του με την Κατερίνα Δαλάκα, τονίζοντας πως είναι πολύ άξια αντίπαλος.

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του Ντάνιελ έτρεξε να τον αγκαλιάσει πρώτη δείχνοντάς του πόσο της είχε λείψει. Μαζί της και ο πατέρας του αλλά και η σύντροφός του την οποία κρατούσε συνέχεια από το χέρι και δεν την άφηνε. Ο Ντάνιελ τούς ζήτησε να κάνουν λίγη υπομονή καθώς απομένουν μόλις λίγες ώρες πριν επιστρέψει οριστικά στο σπίτι του ενώ παραδέχτηκε πως δεν ξέρει ούτε και ο ίδιος πώς έφτασε στον ημιτελικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved