Τσιμτσιλή για Μενεγάκη: Επιτρέπει να τη γνωρίσεις όσο θέλει εκείνη. Εκείνη βάζει το όριο και εσύ...
Media

Τσιμτσιλή για Μενεγάκη: Επιτρέπει να τη γνωρίσεις όσο θέλει εκείνη. Εκείνη βάζει το όριο και εσύ...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για το τέλος της από το Mega και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη με αφορμή τον καλεσμένο της, τον δημοσιογράφο, Χάρη Λεμπιδάκη που τη ρώτησε ευθέως για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν, εκείνη απάντησε μεταξύ άλλων: «Πραγματικά με εμένα όλοι παίζει να πέσατε έξω (στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ) γιατί κανείς δε μπορεί να ξέρει ποτέ τι κάνω γιατί είμαι τόσο μυστικοπαθής που δε θα πω ποτέ τίποτα. Όλα αυτά που ακούω κατά καιρούς να λένε ότι “ακούστηκε από το κοντινό της περιβάλλον”. Ένας που με ξέρει, ξέρει ότι κοντινό περιβάλλον δεν υπάρχει που θα μπορούσε να μιλήσει».

Μενεγάκη: Ποζάρει ξυπόλητη με λευκό φόρεμα και το σχόλιο της Γαίας Μερκούρη περιγράφει την εικόνα

menegaki.jpg

Αυτές τις δηλώσεις σχολίασε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day τονίζοντας: «Τρελαίνομαι με την Ελένη, απ’ όσο την ξέρω. Γιατί η Ελένη, παιδιά, επιτρέπει να τη γνωρίσεις όσο θέλει εκείνη. Εκείνη βάζει το όριο και εσύ από εκεί και πέρα διαλέγεις… Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο ανοιχτοί, η Ελένη ανοίγεται όσο θέλει, όπως θέλει. Δεν παρασύρεται. Εγώ μπορεί μέσα στη κουβέντα να πω και κάτι παραπάνω. Εγώ τη θαυμάζω για αυτό».

Μενεγάκη: «Θα επιστρέψω όταν θα υπάρχει λόγος και όταν όλα θα είναι, όπως πρέπει να είναι»

eleni-menegaki-(5).png

Με την Τίνα Μεσσαροπούλου να λέει: «Εγώ έχω το τηλέφωνό της αλλά δεν το σηκώνει».

Ελένη Μενεγάκη: Πάγωσε η παρουσιάστρια - Τη ρώτησε αν θα μείνει εκτός τηλεόρασης &... απάντησε!

Και συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Απολαμβάνω σε αυτή τη συζήτηση την Ελένη. Κάνει μια συζήτηση για τρίτα πρόσωπα αλλά περνάει και τα δικά της μηνύματα. Αν κατάλαβα σωστά δεν καίγεται να κάνει κάτι του χρόνου. Αν οι συνθήκες είναι σωστές και της κάνει κάτι κλικ… Αν έχεις ανάγκη μια δουλειά, μπορεί εκεί να βάλεις και νερό στο κρασί σου. Έχει την επιλογή να κάτσει και μπράβο της και μαγκιά της. Για εκείνη η μεγαλύτερη ευλογία – ευτυχία και την έχει σαν φυλακτό είναι η οικογένειά της».

eleni-menegaki-(3).png

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Η Μενεγάκη επέστρεψε από την Άνδρο και είναι μέσα στα νεύρα: «Καλά, δεν ντρέπεσαι;» – Τι συνέβη;

Το τριήμερο της Μενεγάκη στην Άνδρο μέσα από φωτο & το στιγμιότυπο του Άγγελου Λάτσιου με καλή παρέα

Ελένη Μενεγάκη: Στην Άνδρο για το τριήμερο - Η νέα φωτό χωρίς ίχνος μακιγιάζ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved