ΕΡΤ: «Η κοπέλα έφτασε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πρόσωπο. Είναι σε σοκ!»
Media

ΕΡΤ: «Η κοπέλα έφτασε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πρόσωπο. Είναι σε σοκ!»

H εκπομπή, Super Κατερίνα αναφέρθηκε στον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου της ΕΡΤ από συνάδελφό της επίσης δημοσιογράφο της ΕΡΤ με τον οποίο ήταν σε σχέση το τελευταίο καιρό.

 

Η δημοσιογράφος πήγε στο νοσοκομείο με κατάγματα στο πρόσωπο όταν ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν και ο κακοποιητής οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα από το ΑΤ Ομονοίας όπου κρατούνταν.

«Η κοπέλα ήταν σε ισχυρό σοκ, αυτό είπαν όσοι την είδαν στο ΚΑΤ όπου πήγε» ανέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Επιβεβαιώνω τα όσα κατέθεσε η κοπέλα. Στο παρελθόν είχε συμβεί και σε μένα μια βίαιη συμπεριφορά» δήλωσε η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου.

Μία μέρα πριν συλληφθεί ο δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ για την ενδοοικογενειακή βία στην ΕΡΤ.

Κατερινόπουλος για τη σύλληψη του δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία:Έπεσα από τα σύννεφα,γιατί…

Συνάδελφος και των δύο δημοσιογράφων είπε: «Η κοπέλα έχω μάθει πως είναι σε σοκ και πολύ χτυπημένη. Δεν είχε δώσει δικαίωμα κανένας από τους δύο, ξέρω πως ο δημοσιογράφος ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του».

«Μίλησα με δημοσιογράφο στην ΕΡΤ και μου περιέγραψε έναν κλειστό και απόμακρο άνθρωπο» ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

ΕΡΤ: Η ανακοίνωση μετά τη σύλληψη του δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία

Η Άρια Αγάτσα, αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, τόνισε ότι υπάρχει ακόμα και η ποινή της διαγραφής για τον φερόμενο δράστη εάν καταδικαστεί: «Είναι τρομερό γιατί φτάνουν οι άνθρωποι σε αυτή την κατάσταση, είναι ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει».

Και ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε: «Η πληροφόρηση που είχα είναι ότι είχαμε γρονθοκοπήματα, πήγε με πόνους στο νοσοκομείο. Είναι μια σοβαρή κακοποίηση. Η κοπέλα έφτασε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πρόσωπο ενώ εκείνος λέει ότι απλά την έβρισε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved