Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Η Ιουλία επιστρέφει στη Μάνη και η Αρετή εγκαταλείπει την Αρεόπολη
Media

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Η Ιουλία επιστρέφει στη Μάνη και η Αρετή εγκαταλείπει την Αρεόπολη

Μια άφιξη και μια αναχώρηση από τη Μάνη αλλάζουν ριζικά τη ζωή του Στάθη στα επεισόδια του 4ου κύκλου της δραματικής σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς. Όπως θα δούμε, η Ιουλία γυρίζει πίσω στην πατρίδα της μαζί με τον νεογέννητο γιο τους, ενώ η Αρετή αποφασίζει να αλλάξει ζωή και εγκαταλείπει την Αρεόπολη.

Μεγάλες ανατροπές και απρόσμενες εκπλήξεις επιφυλάσσει η Βάνα Δημητρίου στους ήρωες της επιτυχημένης σειράς, Η γη της ελιάς, στον 4ο κύκλο, που θα προβάλλεται από τον προσεχή Σεπτέμβριο μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Ιφιγένεια Τζόλα: Αντιμετώπισα bullying για τον σωματότυπό μου και τα κιλά μου

ioulia-stathis.jpg

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα που πρόκειται να μας απασχολήσουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του σίριαλ είναι η επιστροφή της Ιουλίας στη Μάνη. Η γυναίκα πριν από αρκετά μεγάλο διάστημα αποφάσισε να μετακομίσει στο σπίτι της στην Κηφισιά, προκειμένου να γεννήσει το μωρό της με ηρεμία και γαλήνη. Όμως, ακόμη και μετά την έλευση του γιου της, η Ιουλία επέλεξε να παρατείνει τη διαμονή της στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που η ίδια δεν αποφάσιζε νωρίτερα να γυρίσει πίσω είναι η Αρετή. Η Ιουλία γνωρίζει ότι η πρώην σύζυγος του Στάθη και ορκισμένη εχθρός της έχει ενημερωθεί για τη γέννηση του μωρού και ότι είναι ικανή να της κάνει πόλεμο. Η ίδια, ωστόσο, δεν νιώθει έτοιμη να την αντιμετωπίσει, εισπράττοντας όλη την αρνητική της ενέργεια. Όπως θα δούμε, όμως ο Στάθης, ανυπομονώντας να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή, θα πιέσει την αγαπημένη του να γυρίσει άμεσα πίσω.

Γη της Ελιάς – Κρητικός: «Έρχεται κάτι πολύ όμορφο και πολύ δυνατό στην καθημερινότητα του Πότη»

stathis-ioulia.jpg

Άλλωστε, το ζευγάρι σχεδιάζει να επισημοποιήσει τη σχέση του μέσα στο φθινόπωρο, οπότε η Ιουλία πρέπει να ασχοληθεί και με τις σχετικές ετοιμασίες. Μόλις, λοιπόν, το μωρό μεγαλώνει λίγο, η γυναίκα αποφασίζει να γυρίσει μόνιμα στην Αρεόπολη. Ο Στάθης και η Αριάδνη, που ζουν στο σπίτι της, όταν μαθαίνουν τα χαρμόσυνα νέα, ετοιμάζουν ένα οικογενειακό πάρτι για εκείνη και τον μικρό Ιάκωβο για να τους υποδεχθούν, όπως τους αξίζει. Η επιστροφή της Ιουλίας στη Μάνη σηματοδοτεί την έναρξη της νέας ζωής της οικογένειάς της.

gi-elias-areti.jpg

Εν τω μεταξύ, την ίδια περίοδο, μία απρόσμενη συγκυρία δημιουργεί ακόμη πιο θετικές προϋποθέσεις για τον ερχομό της, διότι όσο εκείνη εγκαθίσταται ξανά στη Μάνη, η Αρετή μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει. Η τελευταία κατάφερε να εξασφαλίσει δική της τηλεοπτική εκπομπή. Έτσι πηγαίνει στην πρωτεύουσα προκειμένου να κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Μάλιστα, η Αρετή, η οποία έχει μείνει μόνη, χωρίς τα παιδιά της, καθώς η Βασιλική έχει απομακρυνθεί και ο Στέφανος παραμένει στην Ισπανία, νιώθει πλέον ότι αυτή η μετακόμιση είναι για την ίδια μια δεύτερη ευκαιρία ζωής. Επικεντρώνεται, λοιπόν, στην καριέρα της ως παρουσιάστρια, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεπεράσει επιτέλους τον πρώην της.

Ηθοποιός μετά τον χωρισμό της, μετακομίζει στην Κύπρο και... θα πρωταγωνιστήσει στη Γη της Ελιάς

areti.jpg

Η γυναίκα αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα πλέον ότι η εμμονή που έχει μαζί του της στερεί χαρές, αλλά κυρίως τη δυνατότητα να προχωρήσει μπροστά και να νιώσει ευτυχισμένη. Αυτά τα δύο γεγονότα, λοιπόν, αναμένεται να αλλάξουν ριζικά τη ζωή του Στάθη, καθώς θα είναι ξανά μαζί με τη γυναίκα που αγαπάει και ταυτόχρονα απαλλαγμένος από το πρόβλημα που ακούει στο όνομα... Αρετή. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Γη της Ελιάς - Θανάσης Βισκαδουράκης: Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

Αλέξανδρος Μαρτίδης: Η κόρη του Κουράκου από τη Γη της Ελιάς μεγάλωσε - Η ομοιότητα είναι εκπληκτική

Μίλτος Χαρόβας στο gossip-tv: «Ο 4ος κύκλος της Ελιάς θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Παρασκευά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved