Ζωή: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια- Ζωή και Γιάννα προσπαθούν να βοηθήσουν μία αθλήτρια
Media

Ζωή: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια- Ζωή και Γιάννα προσπαθούν να βοηθήσουν μία αθλήτρια

Η Ζωή και η Γιάννα προσπαθούν να οδηγήσουν στη σύλληψη ενός άντρα που αιχμαλωτίζει τον κόσμο στον εθισμό. Λίγο μετά, συναντούν έναν πατέρα, ο οποίος ζητάει από τη Ζωή να βοηθήσει την κόρη του να βρει ποια είναι χωρίς την πίεση του πρωταθλητισμού.

Η Μαντώ (του γνωστού γένους) κατάλαβε, αφού πέθανε, ότι ο μοναχογιός της είναι μεγαλέμπορος ναρκωτικών. Αν ζούσε, θα του τις έβρεχε και θα προσπαθούσε η ίδια να τον κάνει να καταλάβει το λάθος του.

balanika-23.jpg

Τώρα που δεν μπορεί, ζητάει τη βοήθεια της Ζωής και της Γιάννας να τον καταδώσουν στην Αστυνομία. Δεν επιτρέπεται η προπροπρογιαγιά της να πολέμησε για την ελευθερία κι ο γιος της να αιχμαλωτίζει κόσμο στον εθισμό. Για να το καταφέρουν όμως αυτό, η Ζωή και η Γιάννα εισχωρούν στο προσωπικό του ως μυστικοί πράκτορες ώστε να συλλέξουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.
Γκεστ: Κατιάνα Μπαλανίκα, Μάκης Παπαδημητρίου, Γώργος Χρανιώτης, Γώργος Μακρής
κουνελάκι.

Ο Βλάσης ζητάει τη βοήθεια της Ζωής για την κόρη του

ZWH_EP6-(8).jpg


Ο Βλάσης, πατέρας μιας πρωταθλήτριας τένις, ζητάει τη βοήθεια της Ζωής και της Γιάννας για να μπορέσει να απελευθερώσει την κόρη του από την υπέρμετρη πίεση της κορυφής. 0 ίδιος, όταν ήταν εν ζωή, έπασχε από διπολισμό και προσπαθούσε υποσυνείδητα να καλύψει όλες του τις αποτυχίες μέσω της επιτυχίας της κόρης του, Αθηνάς. Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η ανάγκη της Αθηνάς να βγει νικήτρια στην Εθνική Ελλάδος εντείνεται όλο και περισσότερο, επιδεινώνοντας ταυτόχρονα και την ψυχική της υγεία. Η αποστολή της Ζωής και της Γιάννας είναι να την απαλλάξουν από αυτή την πίεση αλλά και να τη βοηθήσουν να βρει ποια είναι χωρίς τη ρακέτα στο χέρι της.
Γκεστ: Άκης Σακελλαρίου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ράσμη Τσόπελα, Μαρία Τσίμα, Γώργος Κακακιός, Κωνσταντίνος Μεγκρέμης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved