Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Καβγάς ανάμεσα σε Ξένια και Μπάμπη
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Καβγάς ανάμεσα σε Ξένια και Μπάμπη

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια. Μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε Μπάμπη και Ξένια και η επιστροφή της Βουλίτσας. 

Η Ζωή μαθαίνει ότι υπάρχει μία κενή θέση εργασίας στο γυμναστήριο που δουλεύει και ο Φάνης. Πρόκειται για τη δουλειά της γραμματέως, η οποία την ενδιαφέρει πολύ και για αυτόν τον λόγο αποφασίζει να τη διεκδικήσει. Στη συνέχεια, η κοπέλα ανακοινώνει την απόφασή της στον σύντροφό της, όμως αυτή η εξέλιξη δεν αρέσει καθόλου στον Φάνη και το ζευγάρι αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα στη σχέση του.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει τώρα η Μουρμούρα»

Bladimhros-Kyriakidhs-Par8ena-Xorozidoy.jpg

Στην Κρήτη, ο Βαγγέλης έχει σκαρφιστεί έναν νέο τρόπο προκειμένου να βγάζει χρήματα. Για την ακρίβεια, ο ξάδελφος του Μηνά έχει στήσει μία κομπίνα που του αποφέρει πολλά κέρδη. Μάλιστα, η Ζουζού τον βοηθάει εν αγνοία της. Κάποια στιγμή, όμως, το πονηρό σχέδιο του Βαγγέλη καταστρέφεται και η αιτία δεν είναι άλλη από τον Μηνά. Εν τω μεταξύ, στην Άρτα, ο Πετράκης αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα και βρίσκει φιλική υποστήριξη στον Ηλία και στην Τούλα. Ο άντρας τούς αποκαλύπτει ότι έπιασε τη γυναίκα του να τον απατάει και το ζευγάρι αναλαμβάνει να τον στηρίξει να πατήσει ξανά στα πόδια του.

Μουρμούρα- Χοροζίδου: «Αν έγραφα εγώ το τέλος, η Τούλα θα ήθελα να μένει με τον Ηλία στην Άρτα»

Mhn-arxizeis-th-moyrmoyra.jpg

Από την άλλη, η Ξένια και ο Μπάμπης διαφωνούν έντονα για το αν πρέπει ο μικρός Φοίβος να περάσει από ένα κάστινγκ για να πάρει μέρος σε μια διαφήμιση. Ενώτο ανδρόγυνο δεν συμφώνησε τίποτα και καβγαδίζει, η κόρη τους, η Σοφία, η οποία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σχετικά με το μέλλον του παιδιού, αποφασίζει τελικά να πάει το μωρό στο κάστινγκ. Ωστόσο, τότε έρχεται μία μεγάλη ανατροπή...

Η Βούλα επιστρέφει

Μια σαπουνόπερα ξυπνάει ένα απαγορευμένο πάθος στον Κανάτη, το οποίο κάνει τη Ζωή και τον Φάνπ να σαστίσουν... Εν τω μεταξύ, ο Μηνάς βλέπει ένα άνειρο που τον θορυβεί. Παράλληλα, η Βούλα εμφανίζεται ξανά και ο άντρας οδηγείται σε μία ρηξικέλευθη για αυτόν απόφαση που αφορά τη σχέση του με τη Ζουζού. Από την άλλη, ένα χειρουργείο που θα κάνει η Ελπινίκη τρομάζει τον Ηλία, ενώ η Τούλα προσπαθεί να τον κρατήσει ψύχραιμο. Στη Θεσσαλονίκη, μια κινέζικη αντίκα γίνεται αφορμή για μια νέα αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ξένια και στον Μπάμπη.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Κουτσαφτίκη: Αυτή ήταν η συνάντηση που της προκάλεσε συγκίνηση

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στενοχωρήθηκα για τη «Μουρμούρα», το τελευταίο γύρισμα θα είναι οδυνηρό»

Τέλος η σειρά, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα μετά από 11 χρόνια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved