Survivor 2024 Τελικός:Οι δυσκολίες, οι αστείες στιγμές, το φλερτ Ρικουνάκη-Χρύσας & οι... Γερμανίδες
Media

Survivor 2024 Τελικός:Οι δυσκολίες, οι αστείες στιγμές, το φλερτ Ρικουνάκη-Χρύσας & οι... Γερμανίδες

Survivor 2024 Τελικός: Μέρα απολογισμών η σημερινή (26/6) για τους παίκτες που πέρασαν από το φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. 

Γιατί μπορεί το ταξίδι του Survivor να ήταν μαγικό, ήταν όμως πολλές φορές δύσκολο και άλλες τόσες ευχάριστο και διασκεδαστικό!

Με ένα βίντεο, παρακολουθήσαμε τις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασαν οι πρωταγωνιστές του φετινού κύκλου. Κλάματα, η έλλειψη των δικών τους ανθρώπων, οι τραυματισμοί που πολλές φορές ήταν και σοβαροί, η πείνα αλλά και το σοκαριστικό ναυάγιο του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή που έπρεπε να του γνωστοποιήσουν, ήταν μόνο μερικές από τις δυσκολίες που βίωσαν φέτος.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Υπήρξαν όμως και εκείνες οι στιγμές που οι παίκτες δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους από τα γέλια, ειδικά στα παιχνίδια της Καραϊβικής όπου ακούγονταν πολλά... μαργαριτάρια. Δείτε το παρακάτω απολαυστικό βίντεο:

Και επειδή ενδιαφέρον χωρίς έρωτα ή έστω φλερτ δεν υπάρχει, με ένα βίντεο η παραγωγή θύμισε στο κοινό το φλερτ που υπήρξε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ανάμεσα στον Νίκο Ρικουνάκη και τη Χρύσα Χατζηγεωργίου το οποίο όμως δεν προχώρησε. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πάντως, ο Νίκος Ρικουνάκης φαίνεται πως έχει πολλή πέραση αφού όπως αποκάλυψε ο Τζέιμς Καφετζής, ο πρώην συμπαίκτης του βρίσκεται στη Ρόδο και έχει κάνει τέσσερις Γερμανίδες τουρίστριες να εγκατασταθούν στο νησί για εκείνον και μόνο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved