Βραβεία Ίρις 2024: Ο Dafoe ξεκαρδίστηκε με τον Γιάννη Νιάρρο και ο επικός Νούσιας που... βιάστηκε
Media

Βραβεία Ίρις 2024: Ο Dafoe ξεκαρδίστηκε με τον Γιάννη Νιάρρο και ο επικός Νούσιας που... βιάστηκε

Βραβεία Ίρις 2024: Η Τελετή Απονομής των Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και φέτος φιλοξενήθηκε στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και συγκέντρωσε όλο τον κόσμο του κινηματογράφου. 

Ο Willem Dafoe ξεκαρδίστηκε με τον Γιάννη Νιάρρο

Ο Willem Dafoe είναι υποψήφιος με την ταινία «Inside» για το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου στα κινηματογραφικά βραβεία Ίρις 2024.

niaros.jpg

«Μεταφράζει κάποιος στον Willem;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής της τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Ίρις 2024, Γιάννης Νιάρρος. Στη συνέχεια του απευθύνθηκε στα αγγλικά, με τα βλέμματα να στρέφονται στον σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει το παρών στην λαμπερή βραδιά: «Καταλαβαίνεις; Σου μεταφράζει κάποιος; Κάνω κάποια γαμ..τα αστεία εδώ, στη σκηνή. Θα μπορούσα να πω και κάποια στα αγγλικά. Θυμήσου το όνομά μου: Γιάννης Νιάρρος».

Ο Τάσος Νούσιας βιάστηκε να δώσει το βραβείο πριν... τις υποψηφιότητες

nousias.jpg

Ο Τάσος Νούσιας και η Δήμητρα Ματσούκα ανέβηκαν στην κεντρική σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για να απονείμουν το βραβείο του Β’ γυναικείου ρόλου. Ωστόσο... ο Τάσος Νούσιας βιάστηκε πολύ! «Λοιπόν, Φλομαρία; Φλομαρία Παπαδάκη; Για το Β’ Γυναικείου ρόλου. Δεν ήρθε ακόμα;», είπε, χωρίς ακόμα να έχει προβληθεί το βίντεο με τις υποψηφιότητες! «Το έκαψα;», αναρωτήθηκε, την ώρα που η Δήμητρα Ματσούκα είχε ξεκαρδιστεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved