Survivor 2024 Τελικός: Η Αντωνά μπήκε με τακούνια στον στίβο μάχης & ξαναθυμήθηκε τον Άγιο Δομίνικο!
Media

Survivor 2024 Τελικός: Η Αντωνά μπήκε με τακούνια στον στίβο μάχης & ξαναθυμήθηκε τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor 2024 Τελικός: Μπορεί απόψε (26/6) η Μαρία Αντωνά να καθυστέρησε να εμφανιστεί στη μεγάλη βραδιά του τελικού λόγω κάποιας υποχρέωσης που είχε, όμως από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της εκεί, είπε να τα ζήσει όλα! 

Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός η οποία είχε επιλέξει για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της ένα λευκό μίνι φόρεμα που της πήγαινε πολύ, έκανε όλα τα φλας και τις κάμερες να στραφούν πάνω της και να καταγράφουν κάθε κίνησή της.

Survivor 2024: Ηχηρή η απουσία της Μαρίας Αντωνά από την έναρξη του μεγάλου τελικού! Τι συμβαίνει;

c3d60b14-6105-48ac-872e-ba6a17de68f5.jpg

Η Μαρία Αντωνά πάντως, έδειξε να χαίρεται κάθε της στιγμή με τους πρώην συμπαίκτες της σε ένα παιχνίδι που όπως και η ίδια έχει δηλώσει, της άλλαξε τη ζωή.

Η ίδια θέλει να στηρίξει τους τρεις φιναλίστ στον αγώνα που δίνουν απόψε για τη νίκη όμως σε διάλειμμα είπε να δοκιμάσει και εκείνη τις δυνάμεις της στον στίβο μάχης.

Παρά το γεγονός ότι φορούσε τακούνια και το μίνι φόρεμα που φορούσε δεν ήταν και το πιο άνετο που θα μπορούσε για μία τέτοια κατάσταση, η Μαρία το τόλμησε και είπε να σταθεί μπροστά από τις βολές και να κάνει μία δοκιμή. Κυρίως για να θυμηθεί τις παλιές καλές εποχές που και η ίδια διεκδικούσε πόντο για την ομάδα της, όταν βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και έδινε τον καλύτερό της εαυτό.

Μάλιστα, ο άλλοτε συμπαίκτης της, Νίκος Γκάνος είπε να τη συνοδεύσει αλλά και να την απαθανατίσει σε αυτή τη σύντομη προσπάθειά της που, σημειωτέον, ήταν και επιτυχημένη. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved