Βρεττός: Το χαστούκι που δέχθηκε & ο λόγος που δεν έκανε καταγγελία- Το έπνιξα μέσα μου, ήταν λάθος
Media

Βρεττός: Το χαστούκι που δέχθηκε & ο λόγος που δεν έκανε καταγγελία- Το έπνιξα μέσα μου, ήταν λάθος

Ο Ηλίας Βρεττός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και μεταξύ άλλων μίλησε για ένα χαστούκι που δέχθηκε και δεν κατήγγειλε το περιστατικό, αλλά το έπνιξε μέσα του.

Ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων στην Αθηναίδα Νέγκα: «Αν το αυτό το έκανε στις μέρες μας θα γινόταν χαμός. Τελευταία μέρα στο σχολείο παίζαμε μπουγέλο. Ο λυκειάρχης μας τότε είχε νευριάσει πάρα πολύ με αυτό.»

vrettos3.jpg

Και πρόσθεσε: «Είχα μια σακούλα στα χέρια μου και πήγε να μου την αρπάξει και εγώ έβαλα αντίσταση. Για αυτό τον λόγο μου έσκασε δυο χαστούκια όπως τα βλέπεις στην ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο». Είχα φλερτάρει πάρα πολύ τότε με το σκεπτικό να του κάνω καταγγελία αλλά με κάποιο τρόπο το έπνιξα μέσα μου και νομίζω ότι ήταν λάθος.»

vrettos.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Τότε έγινε χαμός! Έπεσαν όλοι οι συμμαθητές μου πάνω μου, ταμπουρώθηκε ο λυκειάρχης στο γραφείο του και έγιναν βανδαλισμοί στο σχολείο. Έγινε σύρραξη όταν έγινε αυτό το πράγμα. Αλλά όλο αυτό ξεκίνησε από μια πολύ λάθος χειρονομία ενός ανθρώπου που θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα. Αυτό έχει γράψει αρνητικά μέσα μου και τώρα που το λέω μου δημιουργεί μια ένταση. Ίσως αν το είχα πει τότε να ήμουν πιο ήρεμος»

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Βρεττός: «Πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα στον ψυχολόγο, νηστεύω και προσπαθώ να εξελίσσομαι»

Βρεττός: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες από το ατύχημά του πριν από έξι χρόνια - «Τα σίδερα μέσα μου»

Βρεττός: «Η Αναστασία με έβλεπε παλιά και δεν με άντεχε, της ήμουν αντιπαθής»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved