Καινούργιου: Το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον Μαζωνάκη - «Θα υπάρξουν αντιδράσεις…»
Media

Καινούργιου: Το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον Μαζωνάκη - «Θα υπάρξουν αντιδράσεις…»

O Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μίλησε για όλα ακόμα και για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω και η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε όλο το παρασκήνιο της εν λόγω συνέντευξης.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Ήταν να κάνουμε μια συνέντευξη λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, μετά ο Γιώργος για τους δικούς του λόγους δεν ήθελε να μιλήσει και όταν με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι σε εσένα θέλω να μιλήσω και να δώσω την πρώτη μου συνέντευξη μετά από πολύ καιρό και με αυτά που έχουν ακουστεί, λέω “με τιμά πάρα πολύ”».

Και τόνισε: «Μου ζήτησε κάτι όμως. Μου ζήτησε στην αρχή να βγούμε λίγο οι δυο μας για να συζητήσουμε κάποια πράγματα από κοντά. Με κάλεσε σπίτι του, πήγαμε για ένα φαγητό, παρόλο που τον γνωρίζω χρόνια, τον σέβομαι, αλλά δεν είχαμε έρθει πιο κοντά», τόνισε η παρουσιάστρια.

Μαζωνάκης: Απαντά για τη διαμάχη με την αδερφή του – «Είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι ξέρετε»

1719480879787-809462352-mazo.jpg

Και σε άλλο σημείο είπε: «Θέλω να σας πω ότι μετά από αυτές τις φορές τον αγάπησα και ένιωσα μια αδυναμία, ένα συναισθηματικό δέσιμο. Καμιά φορά όταν δύο άνθρωποι βρίσκονται και ανοίγονται ο ένας στον άλλον για προσωπικά τους και παιδικά τους βιώματα, βρίσκουν κάποια κοινά στοιχεία, τα οποία μπορεί να τους έχουν πληγώσει».

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2762024-120646-mm.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχει μιλήσει για τα πάντα στη συνέντευξη. Μου ζήτησε η συνέντευξη να γίνει στον πληθυντικό, το σεβάστηκα απολύτως, ούτως ή άλλως εγώ πάντα έτσι ξεκινάω και όταν ο άλλος μου πει και νιώσει άνετα θα μιλήσουμε στον ενικό. Είδα έναν άνθρωπο αρκετά πληγωμένο. Τον είδα και αποφασισμένο και σαν να έχει λυτρωθεί από κάτι. Απάντησε σε όλα, δεν μου είπε σε κάτι “μη με ρωτήσεις”. Καλύτερος από ποτέ. Πιστεύω ότι μέσα του έχει πληγωθεί, όμως έχει πάρει και κάποια σημαντικά μαθήματα. Μετά από αυτή τη συνέντευξη θα υπάρξουν αντιδράσεις».

Μαζωνάκης: Η εμφάνιση στη Μύκονο μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του για την περιουσία

Μαζωνάκης: Η νέα εμφάνιση μετά τη διαμάχη με την αδελφή του & η απόφαση να μην κάνει πίσω!

Νέο εξώδικο από Μαζωνάκη: «Η υπόθεση με θίγει σοβαρά... Οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved