Στα σύνορα: Τελευταία επεισόδια- Η Γιαννούλα πέφτει στην παγίδα της Αστυνομίας
Media

Στα σύνορα: Τελευταία επεισόδια- Η Γιαννούλα πέφτει στην παγίδα της Αστυνομίας

Στα σύνορα: Η Γιαννούλα αναγκάζεται να σταματήσει να υποδύεται την πεθαμένη και επιστρέφει στο σπίτι της. Πέφτει, όμως, στην παγίδα της Αστυνομίας.

Παράλληλα, ο Ηρακλής παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει τα Αχούρια, ενώ την ίδια ώρα η Ιωάννα ανακοινώνει ότι αποχωρεί από την επιχείρηση της γιαγιάς της. Λίγο μετά, το ζευγάρι αποφασίζει να φύγει μαζί για την Αθήνα.

sta-synora-giagia-giannoula.jpg

Ο Ηρακλής βρίσκει την κρυψώνα όπου είχε τοποθετήσει τα χρήματα η Γιαννούλα και αποφασίζει να τα πάρει και να φύγει. Αφήνει μόνο ένα σημείωμα, προκειμένου να την παγιδεύσει και να καταφέρει να τη συλλάβει. Σύντομα, η Γιαννούλα αναγκάζεται να σταματήσει να υποδύεται την πεθαμένη και επιστρέφει στο σπίτι της, και οι δικοί της μένουν έκπληκτοι. Εκείνη τούς δείχνει το σημείωμα που βρήκε στον χώρο όπου έκρυβε τα λεφτά και μαζί με τους υπόλοιπους καταστρώνουν ένα σχέδιο προκειμένου να τα πάρουν πίσω. Λίγο μετά, ο Ηρακλής συναντάει την Ιωάννα και δυσκολεύεται να κρύψει τη δυσαρέσκειά του για τον επικείμενο γάμο της με τον Νικόλα. Ο πατέρας Αριστείδης, τώρα, πηγαίνει στο μπαρ στο Καμιτσάκι για να πείσει τη Φανή να επιστρέφει στα Αχούρια, επειδή πιστεύει ότι διατρέχει κίνδυνο. Παράλληλα, η Ιφιγένεια έχει μια πολύ ανοιχτή συζήτηση με τον Έντι και τον πληροφορεί ότι γνωρίζει ένα μεγάλο του μυστικό.

sta-synora-periklis.jpg

Στο μεταξύ, ο Περικλής μαθαίνει ότι η Γιαννούλα είναι ζωντανή και πηγαίνει συγκινημένος στο σπίτι της να την επισκεφθεί... Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτό, η Γιαννούλα και οι υπόλοιποι, προσπαθώντας να βρουν τα χρήματα, φτάνουν στην αποθήκη και εκεί πέφτουν στην παγίδα της Αστυνομίας. Όμως δεν το βάζουν κάτω και εξακολουθούν να ψάχνουν έναν τρόπο για να πάρουν πίσω τα χαμένα λεφτά. Την ίδια ώρα, η Ιωάννα νιώθει παρείσακτη στο σπίτι του Μελέτη και αποφασίζει όχι μόνο να φύγει αλλά και να χωρίσει από τον Νικόλα. Ο Ηρακλής, πάλι, παίρνει την απόφαση να φύγει οριστικά από τα Αχούρια, παρά τις αντιρρήσεις του Περικλή. Την επομένη, η Ιωάννα ανακοινώνει ότι αποχωρεί από την επιχείρηση της γιαγιάς της, ενώ η Ολυμπία, η Καίτη και η Μπαρντάνα παίρνουν την απόφαση να γίνουν πιο δυναμικές και να αλλάξουν τρόπο ζωής.

sta-synora-nikolas.jpg

Ταυτόχρονα, ο Νικόλας και η Ελόνα πλησιάζουν ερωτικά ο ένας τον άλλο, όπως και ο ‘Έντι με την Ιφιγένεια, οι οποίοι αποφασίζουν να φύγουν από τα Αχούρια. Από την άλλη, η Ιωάννα και ο Ηρακλής αναχωρούν μαζί για την Αθήνα, έχοντας όμως ετοιμάσει για τους κατοίκους των Αχουρίων μια εκρηκτική έκπληξη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved