Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι ο Κίτσος με τη Μάρμω είναι μαζί στο μέτωπο
Media

Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι ο Κίτσος με τη Μάρμω είναι μαζί στο μέτωπο

Οι Πανθέοι: Όσα θα δούμε στα καθημερινά από εδώ και στο εξής επεισόδια αυτής της εβδομάδας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Ανδρέας παίρνει τον Θαλή στο σπίτι του. Από την άλλη, ο Θωμάς, μετά το δάγκωμα ενός σκύλου, αναγκάζεται να επιστρέψει στην Αθήγα. Λίγο μετά, η Σοφία ενημερώνει τον Ανδρέα πως ο Κίτσος και η Μάρμω είναι μαζί στο μέτωπο. Και όπως είναι φυσικό, ο άντρας σοκάρεται... Την ίδια στιγμή, η Μάρμω ανησυχεί για τη ζωή του αγαπημένου της.

pantheoi-marmo.jpg

Ο Ανδρέας αποφασίζει να πάρει τον Θαλή στο σπίτι του, όχι μόνο για να τον φροντίζει ως γιατρός αλλά για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να περάσει όσο περισσότερο χρόνο απομένει με τον πατέρα του. Το πρώτο τους βράδυ όμως μαζί, ο Ανδρέας προσπαθεί να καταλάβει πώς μπόρεσαν ο Θαλής και η Νένα να προδώσουν τον Βλάσση. Και αυτά που ακούει του θυμίζουν ξεκάθαρα και τη δική του ιστορία με την προδοσία της Μάρμως και του Κίτσου απέναντι του. Παράλληλα, η Νίνα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μαρμάρη, που κρατώνταςτο μωρό της Ματούλας στα χέρια του απειλεί ευθέως τη γυναίκα και όσους δεν σταματήσουν να ψάχνουν για αυτόν. Όταν η Νίνα προσπαθεί να αντιδράσει, ο Μαρμάρης τής αποκαλύπτει και κάτι ακόμη. Συγκεκριμένα, ότι έχει στα χέρια του την Πέλλα! Από την άλλη, ο Βαλλίδης τα βάζει με τον Στάθη και τον κατηγορεί ότι επίτηδες καθυστερεί τον εκβιασμό στον Φάνη, γιατί θέλει να τον βοηθήσει, κάτι που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Ο Θωμάς αναγκάζεται να επιστρέφει στην Αθήνα

1710937464436-430153683-f8be902c-pantheoi.jpg

Ο Βρασίδας πηγαίνει τον Θωμά στον γιατρό μετά το δάγκωμα του σκύλου για να τον εξετάσει. Η υποψία ότι το σκυλί μπορεί να ήταν λυσσασμένο θέτει υπό αμφισβήτηση τη συμμετοχή του Θωμά στις επόμενες μάχες, αφού τον αναγκάζει να επιστρέφει στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις και θεραπεία. Ο άντρας αντιδρά έντονα, καθώς δεν θέλει να γυρίσει πίσω, όμως δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς μιας και υπάρχουν σοβαρές υποψίες πως μπορεί να μολύνθηκε από λύσσα. Σε μια μικρή γιορτινή ανάπαυλα, πριν από την επέλαση του στρατεύματος του Κίτσου στην Κορυτσά, ο Κίτσος και η Μάρμω προσπαθούν να περάσουν όσο πιο ευχάριστα και ξέγνοιαστα μπορούν... Το βράδυ, ένα δυσοίωνο όνειρο τρομάζει τον Κίτσο, που αποφασίζει να το κρύψει από τη Μάρμω για να μην την αναστατώσει. Από την άλλη, η Νίνα, μετά τις αποκαλύψεις του Μαρμάρη, είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη και μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Λουκά.

Η Πέλλα φοβάται ότι ο Μαρμάρης θα τη σκοτώσει

Ο Ανδρέας ταράζεται όταν μαθαίνει από τη Σοφία πως ο Κίτσος και η Μάρμω είναι μαζί στο μέτωπο! Δεν μπορεί να πιστέψει πως η κοπέλα πήγε εκεί ρισκάροντας τη ζωή της για να βρίσκεται κοντά στον ανιψιό του. Παράλληλα, ο Χρυσίνας ομολογεί στον Ισίδωρο πως ήταν ο υπεύθυνος για τον θάνατο του αδελφού της Μιρέλλας. Εν τω μεταξύ, η παρουσία του Θαλή στο σπίτι του Ανδρέα ταράζει τη Χρυσοστόμη αλλά και την Καλή, που τρέμει μην τον συναντήσει.

pantheoi-e3.jpg

Την επόμενη μέρα, ο Στάθης επιβεβαιώνει πως η επιστολή που κρατάει η Μαριάννα εναντίον του Φάνη είναι ψεύτικη. Την ίδια ώρα, η Θάλεια ανησυχεί πολύ για το τραύμα του Στέφανου. Έτσι, λοιπόν, καλεί τον Ανδρέα στο Γραμματικό για να τον εξετάσει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Πέλλα φοβάται πως ο Μαρμάρης ετοιμάζεται να τη σκοτώσει. Λίγο μετά, ο Λουκάς προειδοποιεί τη Νίνα να μην ανακατευτεί στην έρευνα για τον εντοπισμό του Μαρμάρη. Στην Αθήνα, η Βέτα δέχεται μια ανεπιθύμητη επίσκεψη από τη Μαριάννα, ενώ στο Γραμματικό οι Πανθέοι έρχονται αντιμέτωποι με μια συνάντηση που ξυπνάει το τραυματικό παρελθόν της οικογένειας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved