Στέλλα Ψαρουδάκη για το Ναυάγιο: «Θα είναι ωραίο και χορταστικό το τελευταίο επεισόδιο»
Media

Στέλλα Ψαρουδάκη για το Ναυάγιο: «Θα είναι ωραίο και χορταστικό το τελευταίο επεισόδιο»

Η Στέλλα Ψαρουδάκη αυτή τη σεζόν μάς συστήθηκε ως Βάσω Γιαννακάκη μέσα από τη δραματική σειρά του MEGA «Το ναυάγιο».

Η ηθοποιός μίλησε για όσα θα δούμε στο τελευταίο διπλό επεισόδιο αλλά και όσα αποκόμισε από αυτή τη σειρά.

Κλείνοντας αυτή η σεζόν τι γεύση σού έχει αφήσει; Πώς ήταν για εσένα;

Μου έχει αφήσει πολύ ωραία γεύση. Ήταν πολύ ωραία και δημιουργική χρονιά. Πέρασα πολύ όμορφα φέτος στο «Ναυάγιο»·. Είχα ωραίους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ανθρώπους που με έκαναν να αισθανθώ ασφαλής και άνετα, έτσι χαιρόμουν όταν είχα γύρισμα μέσα στην εβδομάδα.

Πώς προσέγγισες τη Βάσω, την ηρωίδα που υποδύθηκες;

Η Βάσω εξαρχής ήταν ένας ρόλος γραμμένος σαν χαρακτήρας καλός. Μία κοπέλα που ακούει τους κανόνες της οικογένειάς της' της κοινωνίας. Οπότε ήδη ξέρεις ότι η κοπέλα αυτή έχει καταπιεσμένα πράγματα μέσα της και ανάλογα με τη συνθήκη περιμένεις να ξεσπάσει. Από την αρχή, λοιπόν, κατάλαβα πως θα ενηλικιωθεί μέσα στην πορεία της ιστορίας. Καταλάβαινα πως οδηγείται στην ανεξαρτητοποίησή της. Και πράγματι έγινε από την αρχή που έφυγε από την οικογενειακή εστία και μετακόμισε στην Αθήνα με την αδελφή της. Υπήρχαν δύσκολες σκηνές, όπως αυτή που η Βάσω ανακάλυψε πως ο πατέρας της έβαλε φωτιά και σκοτώθηκαν οι γονείς του Αγγέλου, όπως η επανασύνδεση με τον Άγγελο, ή η σκηνή που αποκαλύπτει στην αδελφή της τι έχει κάνει ο πατέρας τους. Αυτές οι σκηνές ήταν δύσκολες. Και προσπαθήσαμε με προετοιμασία και δουλειά να βγουν ωραίες. Εγώ προσπαθώ να μείνω πολύ στο πώς χτίζονται οι σχέσεις της ηρωίδας μου με τους υπόλοιπους ήρωες και τι ανατροπές μπορεί να φέρει ένα γεγονός σε αυτές τις σχέσεις.

Η Βάσω και ο Άγγελος θα καταφέρουν να ευτυχήσουν μαζί;

Νομίζω πως όλοι θα καταφέρουν με έναν τρόπο να ευτυχήσουν. Θα έρθει η δικαίωση για τους ήρωες. Έχουν περάσει πολλά και τους αξίζει η ευτυχία στο τέλος.

Η Βάσω θα συγχωρέσει τον πατέρα της; Θα ενωθεί και πάλι η οικογένειά της;

Αυτό που θα χαρακτήριζε το τέλος αυτής της οικογένειας είναι η αποδοχή. Η αποδοχή ότι ο καθένας μέσα σε αυτή την οικογένεια θέλει κάτι άλλο για τον εαυτό του. Δεν θα έχουμε συμφιλίωση, αλλά ελευθερία. Και σίγουρα θα έχουν κάποιες επιπτώσεις στις επιλογές τους, είτε καλές είτε κακές.

Stella-PSaroydakh-(Basw-Giannakakh).jpg

Τι πρόκειται να δούμε στο τελευταίο διπλό επεισόδιο;

Θα είναι ωραίο και χορταστικό το τελευταίο επεισόδιο, θα αφήσει μία πολύ γλυκιά αίσθηση το τέλος. Εγώ, όταν διάβασα την τελευταία σκηνή της σειράς, χαμογελούσα θα υπάρξει ελπίδα και δικαίωση.

Τι αποκόμισες από τη συνεργασία σου με το «Ναυάγιο»;

Θα κρατήσω όμορφες στιγμές από τα γυρίσματα, τα γέλια μας με την Αθηνά (Λίνα), την φροντίδα που μας έδωσαν όλοι οι συνεργάτες και την εμπιστοσύνη, θα κρατήσω ότι ανταπεξήλθαμε σε δύσκολους ρυθμούς με απαιτητικές σκηνές. Είμαι ευγνώμων που ήμουν σε αυτή τη σειρά και μόνο όμορφα πράγματα θα θυμάμαι, είπε η Στέλλα Ψαρουδάκη στο περιοδικό Mytv.

Διαβάστε επίσης:

Στέλλα Ψαρουδάκη: «Το πιο δύσκολο ήταν ο φόβος που ένιωθα στην Αθήνα... Έκλαψα κάμποσα βράδια»

Στέλλα Ψαρουδάκη: Έχω την ανάγκη ως άνθρωπος να κινούμαι και να δοκιμάζω πράγματα για να είμαι καλά

Η Στέλλα Ψαρουδάκη στο gossip-tv: Με την οικογένεια Μεγαρίτη γελάμε και τρώμε τα σκηνικά αντικείμενα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved