Γιώργος Γάλλος: Στη μικρή οθόνη συναντήθηκα με ανθρώπους που με βοήθησαν να υπερβώ τα όριά μου
Media

Γιώργος Γάλλος: Στη μικρή οθόνη συναντήθηκα με ανθρώπους που με βοήθησαν να υπερβώ τα όριά μου

Για τη σειρά «Μάγισσα» και τι κρατά από αυτή τη συνεργασία του, τι έχει κερδίσει από τη μικρή οθόνη αλλά και αν η τηλεόραση είναι ικανή να απομακρύνει έναν ηθοποιό από το θέατρο, μίλησε ο Γιώργος Γάλλος.

Τι κρατάτε από τη «Μάγισσα»;

«Την προσεγμένη παραγωγή. Το δυνατό σενάριο. Την ωραία σκηνοθεσία. Την πετυχημένη αποτύπωση της εποχής. Αλλά και τις εξαιρετικές ερμηνείες των συναδέλφων μου. Μόνο χαρά και θαυμασμό νιώθεις όταν βλέπεις τους ανθρώπους γύρω σου να απογειώνουν τους ρόλους τους».

Γιώργος Γάλλος: Η σχέση με την κόρη του και το spoiler για τη Μάγισσα

gallos-6.jpg

Τι έχετε κερδίσει από τη μικρή οθόνη;

«Υπήρξα τυχερός. Έχω συμμετάσχει σε παραγωγές φτιαγμένες από ανθρώπους που θέλουν να δημιουργούν. Συναντήθηκα με ανθρώπους που με βοήθησαν να υπερβώ τα όριά μου - με ενέπνευσαν. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι συνθήκες ήταν πάντα ευνοϊκές. Οι ρυθμοί γυρίσματος μιας σειράς, ειδικά καθημερινής, είναι εξοντωτικοί. Οι ταχύτητες είναι τέτοιες που δύσκολα σου δίνεται η ευκαιρία να εμβαθύνεις στην υποκριτική σου δουλειά. Χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση από την πλευρά της παραγωγής, απόλυτη διαθεσιμότητα και συγκέντρωση από την πλευρά του ηθοποιού για να βρεθεί ο απαραίτητος χρήσιμος χρόνος».

1675197158878-701558274-gallos-4.jpg

Πιστεύετε ότι η τηλεόραση μπορεί να απομακρύνει έναν ηθοποιό από το θέατρο;

«Ένα πρόγραμμα γυρισμάτων είναι πιθανό να έχει τόσο ασταθές ωράριο που να μην μπορείς να γνωρίζεις εκ των προτέρων ποιος είναι ο ελεύθερος sου χρόνος. Αρα να είναι δύσκολη η συμμετοχή σου και σε θεατρική παράσταση. Αυτή τη χρονιά προτεραιότητα έχει το θέατρο. Οτιδήποτε τηλεοπτικό θα πρέπει να προσαρμοστεί απόλυτα στον χρόνο που θα μπορώ να διαθέσω».

Πηγή Βήμαgazino

H Μάγισσα – Γιώργος Γάλλος: «Αυτή η δουλειά είναι ένα τρομερό ταξίδι και είμαστε όλοι περήφανοι»

Γιώργος Γάλλος: «Ο βαθμός δυσκολίας στη Μάγισσα είναι πάρα πολύ μεγάλος»

Γιώργος Γάλλος- Αναστάσης Ροϊλός: «Ήταν πολύ έντονο το συναίσθημα στη Μάγισσα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved