Survivor 2024 Τελικός: Όλα όσα έγιναν όταν έσβησαν οι κάμερες και δεν είδατε στην TV!
Media

Survivor 2024 Τελικός: Όλα όσα έγιναν όταν έσβησαν οι κάμερες και δεν είδατε στην TV!

Survivor 2024: Τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 26/6 και το gossip-tv.gr ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα.

Ρεπορτάζ: Ζήνα Καρκαλά - Γιώργος Μουλάς

Και μπορεί όλο το βράδυ να σας είχαμε παρουσιάσει πλούσιο υλικό με όλα όσα συνέβαιναν εκεί και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, εδώ μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά όλα όσα έγιναν και όταν έσβησαν οι κάμερες και το παιχνίδι τελείωσε με μεγάλο νικητή τον ηθοποιό Ντάνιελ Νούρκα.

Ο Ντάνιελ Νούρκα μετά τη νίκη του περιφερόταν με το τρόπαιο στο Άλσος Γαλατσίου.

Ο ίδιος, ήταν πάρα πολύ χαρούμενος με τη νίκη του αυτή και δεν δίστασε να βγάλει πάρα πολλές φωτογραφίες με το τρόπαιο!

Ντάνιελ Νούρκα: Η πρώτη εμφάνιση πριν τους «Συμπέθερους»! Πού είχαμε δει τον νικητή του Survivor;

Εκτός από τις φωτογραφίες που έβγαλε μόνος του, φυσικά και φωτογραφήθηκε και με τους φίλους του, τους συγγενείς του αλλά και με τους fans που απέκτησε όσο ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης. Δεν δίστασε μάλιστα να ποζάρει και με τους πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους του, σε μια συγκινητική γι' αυτούς αναμνηστική φωτογραφία.

«Ένα ταξίδι πεντέμιση μηνών έφτασε στο τέλος του» είπε κρατώντας το τρόπαιο στα χέρια του ο Ντάνιελ Νούρκα και συνέχισε: «Είμαι ο μεγάλος νικητής και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το πιστέψω, το κοιτώ, με κοιτάει (σ.σ. το έπαθλο) και δεν βγάζουμε άκρη. Εντέλει θα το πάρω στο σπίτι μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό», δήλωσε στους δημοσιογράφους, ενώ δεν έλειψαν και τα καυτά φιλιά με την σύντροφό του, όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Η Κατερίνα, αν και θεωρούνταν το μεγάλο φαβορί καθώς είχε ήδη μία μεγάλη νίκη στο παρελθόν μεταξύ των 4 συνολικά συμμετοχών της στο Survivor, δεν κατάφερε να νικήσει τον ασυγκράτητο Ντάνιελ Νούρκα ο οποίος και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης. Η ίδια, στις πρώτες της δηλώσεις μετά το φινάλε του φετινού Survivor είπε αρχικά: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ήταν ένας υπέροχος αγώνας, νομίζω ότι όλοι το βιώσαμε το ίδιο έντονα, είχε πάθος, παλέψαμε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τελείωσε αυτό το ταξίδι».

Δεν έλειψαν βέβαια και γι' αυτή οι φωτογραφίες με τους θαυμαστές αλλά και τους φίλους της, ενώ κοντά της για φωτογραφίες πήγε αμέσως και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δηλώσεις έκανε φυσικά και ο Φάνης Μπολέτσης!

Αν και απογοητεύτηκε από την ήττα του, ο Φάνης στις πρώτες δηλώσεις του μετά το τέλος της μεγάλης βραδιάς, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον άξιο αντίπαλό του και καλό του φίλο, τον Ντάνιελ.

«Ένα υπέροχο ταξίδι μετά από έξι μήνες τελειώνει, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά και είμαι τόσο χαρούμενος που γυρίζω πίσω στη ζωή μου, πίσω στα αδέλφια μου, στην οικογένειά μου…» είπε αρχικά ο Φάνης, ο οποίος ανυπομονούσε να επιστρέψει στο σπίτι και τους δικούς του ανθρώπους.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν. Αν και δυστυχώς δεν είχε την κατάληξη που εγώ θα ήθελα, είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ντάνιελ, είναι η βραδιά του, το αξίζει, ήταν καταπληκτικός. Νομίζω ότι το γεγονός ότι τελείωσε το παιχνίδι με πέντε ζωές, λέει πάρα πολλά. Θέλω να το χαρεί, το αξίζει και το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια και ότι το Survivor δεν τελειώνει, όπως και η φιλία εμένα και του Ντάνιελ. Τον αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να του δώσω από τα βάθη της καρδιάς μου συγχαρητήρια και σ’ αυτόν και στην οικογένειά του γιατί έχουν μεγαλώσει έναν καταπληκτικό άνθρωπο».

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024 Τελικός: Η Αντωνά μπήκε με τακούνια στον στίβο μάχης & ξαναθυμήθηκε τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor - Ντάνιελ Νούρκα: Ο νικητής αποκάλυψε τι θα κάνει το έπαθλο των 100. 000 ευρώ

Survivor 2024 Τελικός- Οι πρώτες δηλώσεις του Ντάνιελ μετά τη νίκη: «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved