Ανακατατάξεις στον ΣΚΑΪ - Με αλλαγές επιστρέφει το Voice
Media

Ανακατατάξεις στον ΣΚΑΪ - Με αλλαγές επιστρέφει το Voice

ΣΚΑΙ: Με μια σημαντική αλλαγή αναμένεται να επιστρέφει το «The voice» την προσεχή σεζόν.

Έπειτα από τέσσερις σεζόν στο τιμόνι του talent show, ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να αποχωρήσει από το «The voice» για να αφοσιωθεί σε πιο περιπετειώδη προγράμματα. Ο δημοφιλής παρουσιαστής θα συνεχίσει την προσεχή σεζόν με το «Survivor», το οποίο πλέον, αντί για εξάμηνο, θα διαρκέσει 3-4 μήνες.

Bahar - Καινούργια Αρχή: Αυτή είναι η νέα σειρά του ΣΚΑΙ

GIWRGOS-LIANOS.jpg

Λόγω της μειωμένης διάρκειας του «Survivor», εκτιμάται ότι ο Γιώργος Λιανός θα είναι διαθέσιμος και για άλλα adventure παιχνίδια. Τελευταίες πληροφορείς αναφέρουν ότι με βάση τα νέα δεδομένα ο Γιώργος Λιανός είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την παρουσίαση του νέου ριάλιτι περιπέτειας «Exathlon». Μετά την επιστροφή του παρουσιαστή στην Αθήνα για τον τελικό του «Survivor» την Τετάρτη 26 Ιουνίου, θα γίνουν και πιο αναλυτικές συζητήσεις για να ληφθούν τελικές αποφάσεις.

maggira.jpg


Όσο για το «The voice», ο ΣΚΑΙ και η AcunMedya επιθυμούν να προχωρήσουν σε ευρεία ανανέωσή του ώστε να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Για τη θέση του παρουσιαστή έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Σάκη Ρουβά, ο οποίος αν προχωρήσει το σχέδιο αυτό, θα αφήσει την καρέκλα του κριτή. Στο τραπέζι των συζητήσεων για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το «The voice» βρίσκεται και το όνομα της Μπέττυς Μαγγίρα η οποία αποδεσμεύεται από τον ΑΝΤ1 στο τέλος της σεζόν. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπέττυ Μαγγίρα μπαίνει στο στόχαστρο της AcunMedya, καθώς είχε δεχθεί και στο παρελθόν πρόταση συνεργασίας από την τουρκική εταιρεία παραγωγής για να αναλάβει το «My style rocks».

Πηγή Real

Τηλεθέαση: Ο ΣΚΑΙ μεγάλος νικητής και αυτής της εκλογικής αναμέτρησης

Σοκαρισμένοι στον ΣΚΑΪ - Έφυγε από τη ζωή ο οπερατέρ Σάββας Αϊδινίδης: «Κρίμα, είναι άδικο πολύ!»

Αυτά είναι τα νέα τηλεπαιχνίδια που έρχονται από τον Σεπτέμβριο για να μας καθηλώσουν!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved