Κωνσταντάρας: «Λίγη ντροπή, ρε παιδιά. Βάλατε στο ίδιο βίντεο Καραμπέτη και Ελέτσι»
Media

Κωνσταντάρας: «Λίγη ντροπή, ρε παιδιά. Βάλατε στο ίδιο βίντεο Καραμπέτη και Ελέτσι»

Fay's Time: Καθόλου δεν του άρεσε του Λάμπρου Κωνσταντάρα που είδε την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και στο ίδιο βίντεο απόσπασμα από συνέντευξη της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει την άποψή του στον αέρα, λέγοντας ότι «είναι ντροπή αυτές οι δύο γυναίκες να είναι στο ίδιο βίντεο». Σύμφωνα με τον ίδιο, θα έπρεπε να ασχοληθούν με την ηθοποιό και όχι με την πρώην παίκτρια του Survivor.

«Λίγη ντροπή, ρε παιδιά, λίγη ντροπή. Μου βάζετε στο ίδιο βίντεο την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και μετά μου πετάτε αυτό (σ.σ: το βίντεο της Ελέτσι). Ε όχι, ρε παιδιά, είπαμε. Έχουμε δει multi και multi… αυτό δεν ήταν multi», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Super Κική: «Εμείς φταίμε που δίνουμε δημοσιότητα σε τέτοια άτομα»

Lambros-konstantaras.jpg

«Ξέχασα οτιδήποτε υπήρχε στο βίντεο στην αρχή. Δεν είναι ωραίο αυτό που λες. Οι άνθρωποι έδωσαν μία συνέντευξη, μια αναπαραγωγή είναι. Δεν είναι άνθρωποι να είναι στο ίδιο βίντεο; Τι σε ενοχλεί;», του είπε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά.

Και συνέχισε ο Κωνσταντάρας: «Είπα εγώ ότι δεν είναι άνθρωποι; Αν είναι να τα ισοπεδώνουμε όλα όμως, ας τα ισοπεδώσουμε. Δεν θέλω να σχολιάσω τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Αυτό που κάνουμε τώρα με ενοχλεί. Εγώ ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι, αγάπη μου, και τα ελληνικά μου είναι μια χαρά. Η τοποθέτησή μου είναι ότι στα λίγα λεπτά που έχουμε πάντα να σχολιάζουμε το multi θα έπρεπε να τα αφιερώσουμε σε όσα είπε η Καριοφυλλιά Καραμπέτη».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

«Άστραψε και βρόντηξε» για την Χατζηανδρέου: «Νευρίασα, έλεγε ανακρίβειες και αήθη πράγματα»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν ξέρω γιατί έχει εμμονή μαζί μου η Καινούργιου»

Καινούργιου: «Με αδίκησε απίστευτα» - Απαντά για Μικρούτσικο, Ουγγαρέζο & Κωνσταντάρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved