Στέλλα Γκαντώνα για Παπαδάκη - Αναστασοπούλου: «Καθένας κάνει επιλογές που θεωρεί καλύτερες»
Media

Στέλλα Γκαντώνα για Παπαδάκη - Αναστασοπούλου: «Καθένας κάνει επιλογές που θεωρεί καλύτερες»

Super Κατερίνα: Τη Στέλλα Γκαντώνα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής κατά την έξοδο από το ραδιόφωνο.

Η ίδια δέχτηκε με χαρά να κάνει δηλώσεις ενώ μεταξύ άλλων, μίλησε για την συνέχιση της συνεργασίας με τον Ντίνο Σιωμόπουλο αλλά και για το τηλεοπτικό διαζύγιο του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει μυστική συνταγή για την επιτυχία στην τηλεόραση. Η δική μας συνταγή είναι η δουλειά, η προσπάθεια μας, είμαστε πάνω από την εκπομπή όλη την ημέρα και εμείς και οι συνεργάτες μας. Σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο και το να ταιριάζεις με τον άλλον, το οποίο είναι και λίγο… λαχείο.

Στέλλα Γκαντώνα: Το πρωινό ξύπνημα, τα βράδια με φίλους & η πρόοδός της στη μαγειρική

gkantwna.jpg

Καλώς εχόντων των πραγμάτων ετοιμαζόμαστε για την 5η πια σεζόν στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο. Περνάνε τα χρόνια γρήγορα! Είμαι καλά εκεί που είμαι τώρα με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και περνάω ωραία. Τώρα, τι θα συμβεί στο μέλλον δεν μπορώ να το ξέρω. Δεν θέλω να λέω και ποτέ στη ζωή γιατί όσες φορές το έχω πει, γενικά και όχι μόνο στα επαγγελματικά, το βρίσκω μπροστά μου», είπε αρχικά η Στέλλα Γκαντώνα.

Και συνέχισε: «Ξέρω προσωπικά και τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, τους εκτιμώ και τους δυο πολύ. Επαγγελματικά δεν χρειάζεται να πω κάτι, ο Γιώργος είναι η ίδια η τηλεόραση και η Μαρία είναι καταξιωμένη σε αυτό που κάνει. Κάθε επαγγελματίας κάνει τις επιλογές που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι οι καλύτερες για εκείνον».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved