«Μου έχουν καεί τα κύτταρα»-Ο Γιωργίκης στο Προξενιό δολοφονήθηκε & οι τηλεθεατές ψάχνουν τον ένοχο
Media

«Μου έχουν καεί τα κύτταρα»-Ο Γιωργίκης στο Προξενιό δολοφονήθηκε & οι τηλεθεατές ψάχνουν τον ένοχο

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Στασινόπουλος στο αποψινό επεισόδιο βρήκε τον Γιωργίκη δολοφονημένο, την Ιουλία σε σοκ και τη μικρή Ευγενία άφαντη! Ποιος είναι ο δολοφόνος; Και που έχουν εξαφανιστεί όλοι; Τώρα όλα αλλάζουν!

Η νύχτα του φόνου του Γιωργίκη Προβιού, συντάρασσε την τοπική κοινωνία της Λάρισας και έκανε υπόπτους σχεδόν όλους όσους σχετίζονται με το αρχοντικό Προβιού και τον δολοφονημένο μεγαλογαιοκτήμονα.

Η νέα εφημερίδα του Άλκη, κάλυψε τα γεγονότα με ένα συνταρακτικό πρωτοσέλιδο. Και ενώ όλοι έψαχναν να βρουν ποιος μπορεί να σκότωσε τον ισχυρό άντρα του κάμπου, αποκαλύφθηκε πως αγνοείται η τύχη σχεδόν όλων όσων εμπλέκονται άμεσα με τη βραδιά του φόνου και τον τόπο του εγκλήματος.

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης δολοφονείται, η Ιουλία σε σοκ!

giorgikis.jpg

Μέσα σε ένα θολό τοπίο, από αναπάντητα ερωτήματα, ο μεθοδικός διοικητής της χωροφυλακής Λάρισας Κωστής Στασινόπουλος, προσπαθούσε να λύσει τον γρίφο του εγκλήματος. Αλλά κυρίως, να βρει τι απέγιναν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες και εν δυνάμει ύποπτοι για το φονικό, μαζί με το μόνο σίγουρα αθώο πλάσμα που αγνοείται από τον τόπο του εγκλήματος, την μικρή, 4χρονη Ευγενία Προβιού, τα ίχνη της οποίας, έχουν χαθεί από εκείνη τη μοιραία βραδιά.

Για τον δολοφόνο έψαχναν φυσικά και οι τηλεθεατές που παρακολουθούν φανατικά τη σειρά μη μπορώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Μέσα σε όλα όμως, αποθέωσαν με τα σχόλιά τους στο Χ όλους τους ηθοποιούς αναφέροντας ότι το Προξενιό της Ιουλίας, ήταν ένα αριστούργημα που φτάνει στο τέλος του.

Διαβάστε επίσης:

Προξενιό: Ο Προβιός κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρείο & η Κατερίνη βρίσκει τον άντρα της με τη Στάσα!

Το προξενιό της Ιουλίας: Όσα θα δούμε λίγο πριν το μεγάλο δραματικό φινάλε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved